11 Φεβ 2017

Η περιοδεία του ΚΚΕ και οι διαστρεβλώσεις «γραφιάδων»

Η περιοδεία του ΚΚΕ και οι διαστρεβλώσεις «γραφιάδων»
Με αφορμή την περιοδεία του ΚΚΕ στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., στα Γιάννενα, στις 02/02/17, το Δίκτυο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» βρήκε μια ακόμη αφορμή για να επιτεθεί στο ΚΚΕ, διαστρεβλώνοντας και αποσιωπώντας τις θέσεις του, σχετικά με τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Οπως είναι γνωστό το ΚΚΕ ασχολείται με τα προβλήματα και τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών, που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Αυτό έκανε και στην περιοδεία που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και συναντήθηκε με τις δύο Ενώσεις του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στην περιοδεία τονίστηκε ότι η εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και όλων των προηγούμενων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει σαν αποτέλεσμα να συναντάνε καθημερινά στην υπηρεσία τους προβλήματα, όπως το πετσόκομμα των μισθών, την απλήρωτη υπηρεσία, τη χαμηλή αμοιβή νυχτερινών, αργιών, υπερωριών, το κόψιμο των συντάξεων χηρείας. Επίσης αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα όπως και ο υπόλοιπος λαός, την ακρίβεια, τη φοροκαταιγίδα, την έλλειψη βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, τα χαράτσια σε Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια. Ολα αυτά είναι αποτέλεσμα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.
Τονίστηκε ότι για το ΚΚΕ είναι ξεκάθαρο και με κάθε τρόπο διακηρύττει τη θέση του, ότι ποτέ δεν ταύτισε τον κατασταλτικό προσανατολισμό που αντικειμενικά έχουν τα Σώματα Ασφαλείας, με το προσωπικό τους. Αντίθετα υποστηρίζουμε ότι η θέση τους είναι μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό και όχι απέναντί του, με την καταστολή των λαϊκών αγώνων. Επίσης θεωρούμε ότι έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να αντιστέκονται στις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής. Υποστηρίζουμε τη διεύρυνση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών τους.
Επανειλημμένα επίσης το ΚΚΕ έχει ταχθεί ενάντια στη χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων ως δύναμης καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων και έχει καταγγείλει τη συμμετοχή τους σε αστυνομικά καθήκοντα. Εχουμε καταγγείλει τις ασκήσεις συνεκπαίδευσης Στρατού και Αστυνομίας ενάντια στον «εχθρό» λαό.
Επίσης το ΚΚΕ στις περιοδείες του καλεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να απομονώσει κάθε ιδεολογία και πολιτική που επιδιώκει να τους φέρνει απέναντι σε λαϊκές αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Τους καλούμε να απομονώσουν τη ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή, που δημαγωγεί για τα προβλήματά τους. Στόχος της είναι να τους στρέψει ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό. Γι' αυτό χύνει το δηλητήριο του ρατσισμού και του ναζισμού, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Επίσης καλούμε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να μην βάλουν σε δεύτερη μοίρα τις πολύ επικίνδυνες εξελίξεις που διαδραματίζονται στην περιοχή μας και να αγωνιστούν μαζί με το λαό για:
  • Να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα.
  • Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Αποδέσμευση της Ελλάδας από ΝΑΤΟ και ΕΕ.
  • Να επιστρέψουν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
  • Αλληλεγγύη στα θύματα των πολέμων, στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Αυτά προβάλλει παντού το ΚΚΕ με όλους τους τρόπους.
Είναι πάγια τακτική αυτών των δυνάμεων η συστηματική διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ και αυτό επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά. Είναι όπως μερικοί «γραφιάδες», που εκ του μακρόθεν κάτι λένε, για να φανεί ότι κάτι κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ