11 Μαρ 2017

Στην Πάτρα προς συνένωση οι Συριζαίοι, πρώην πασόκοι, δεξιοί και ακροδεξιοί για να αντιμετωπιστεί ο Πελετίδης!Το πολιτικό μέγεθος Πελετίδη στα δημοτικά της Πάτρας, φαίνεται ότι αναγκάζει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τις όποιες προκαλύψεις που ταυτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του χθες που εφάρμοσαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ανοιχτά να ετοιμάζει κοινή εκλογική κάθοδο στα δημοτικά πράγματα της Πάτρας με φθαρμένα στελέχη που άνηκαν όχι μόνο στο συγγενές ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην Νέα Δημοκρατία.
Από ότι διαβάζουμε στο thebest, προκύπτει από το ρεπορτάζ, εδώ και λίγου μήνες, έχουν έρθει πιο κοντά τρεις δημοτικές παρατάξεις που είχαν κατέβει στις τελευταίες εκλογές του 2014 διεκδικώντας την ψήφο των Πατρινών.

Πρόκειται για εκείνες της ΡΑΠ- Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη με επικεφαλής των Κώστα Σπαρτινό (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ), ΤΩΡΑ για την Πάτρα η παράταξη «Δημαρά με επικεφαλής πλέον τον Ανδρέα Φίλια (μία παράταξη με δυναμικό από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ που παλιότερα ήταν και μέλη του Συνασπισμού, με στελέχη που φλέρταραν ακόμα και με την Χρυσή Αυγή) και Αγωνιζόμενοι Πολίτες του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου (πρώην στέλεχεος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015, πρώην δήμαρχο σε γειτονικό δήμο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ). Οι τρεις παρατάξεις έχουν αρχίσει να βρίσκουν κοινό βηματισμό, κάνοντας κοινές παρεμβάσεις σε ζητήματα που αφορούν τα δημοτικά πεπραγμένα ενώ συνδιοργανώνουν και εκδηλώσεις με θέματα που σχετίζονται με την Πάτρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ , ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα δεν διστάζει να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, σοσιαλδημοκράτη, δεξιό και οριακά χρυσαυγίτη, για να μπορέσει να κερδίσει έναν Δήμαρχο υπόδειγμα σε όλη την Ελλάδα, όπως ο Πελετίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα «κατορθώματα» της χούντας για εφοπλιστές και βιομηχάνους

Με αφορμή τα 51 χρόνια μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 δημοσιεύουμε ένα ακόμα άρθρο που αποκαλύπτει αφενός τις δι...

TOP READ