24 Μαρ 2017

Μιχαλολιάκος όπως Ντάιζελμπλουμ: “Τεμπελχανάδες οι Έλληνες κάθονται στις καφετέριες” (video) jailgoldendawn / 8 hours ago


Μιχαλολιάκος όπως Ντάιζελμπλουμ: “Τεμπελχανάδες οι Έλληνες κάθονται στις καφετέριες” (video)


Λίγες μέρες μετά την κατακραυγή στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου για τις διαβόητες δηλώσεις του Ολλανδού σοσιαλδημοκράτη Ντάιζελμπλουμ, ο πρόεδρος του Eurogroup βρίσκει απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο του υπόδικου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
Έτσι σε χτεσινή συνέντευξή του (23/3/2017) ο Μιχαλολιάκος κατηγορεί τους Έλληνες ως “τεμπελχανάδες” που κάθονται τα πρωινά στις καφετέριες αντί να πάνε στα χωράφια να εργαστούν.

Σε άλλα κομμάτια της συνέντευξής του, ο Μιχαλολιάκος υποστηρίζει: απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, εκδιώξεις αντιφρονούντων καθηγητών και δασκάλων από το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, αναγκαστική στράτευση στα 18 για άνδρες και γυναίκες, αύξηση των εξοπλισμών σε βάρος των κοινωνικών δαπανών (“περισσότερα κανόνια και λιγότερο βούτυρο”, όπως λέει χαρακτηριστικά).
Θυμίζουμε ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει εισοδήματα τουλάχιστον 15.000 ευρώ το μήνα (τα φανερά), από τις δύο βουλευτικές αποζημιώσεις του ίδιου και της συζύγου του.
Φαίνεται επίσης πως τα χρήματα που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ορατά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ