16 Μαΐ 2017

Εκεί που θα πάει ο Μήτσος θα πάω κι εγώ…

        

Η δικτατορία κράτησε επτά χρόνια είπε πριν από λίγο σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας και αυτό το χάλι της αφαίμαξης του λαού κρατάει οκτώ χρόνια χωρίς να φαίνεται ούτε το τούνελ, ούτε και το φως στην άκρη του!
Μας χάλασε τη διάθεση πρωί – πρωί ο Κουτσούμπας καθώς μας θύμισε ότι η ταλαιπωρία μας κρατάει οκτώ χρόνια, κατά τα οποία χάσαμε τουλάχιστον μία δεκαετία από τη ζωή μας επιπλέον από αυτά τα χαμένα οκτώ χρόνια κι εμείς καθόμαστε φοβισμένοι και απογοητευμένοι και περιμένουμε ποιος αγάς θα μας σφάξει για να αγιάσουμε.
Μα τι να κάνουμε, αφού δεν υπάρχει καμία προοπτική;! Να πάρουμε στα χέρια μας την εξουσία είπε ο Κουτσούμπας και να χτίσουμε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο! Μα θα χρειαστούνε θυσίες για ένα τέτοιο εγχείρημα! Μα δεν θα είναι μεγαλύτερες αυτές οι θυσίες, είπε ο Κουτσούμπας, από τις θυσίες που κάνουμε σήμερα και μάλιστα θα είναι θυσίες για να γίνει επιτέλους ο λαός αφέντης στον τόπο του κι όχι για να πλουτίσουν κι άλλο οι πάμπλουτοι.
Αγώνες και απεργίες ξημερώνουν αύριο για να μην περάσουν οι νέες βαρβαρότητες και προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή και το τέλος της αντιλαϊκής βαρβαρότητας! Πολλοί θα καλέσουν στις απεργιακές τους συγκεντρώσεις. Εγώ λέω να πάω όπου θα πάει ο Μήτσος γιατί ο Μήτσος ήταν προχθές στην Πρωτομαγιάτικη απεργία, γιατί δεν θα κάνει μια βόλτα την ημέρα της απεργίας αφού καθημερινά βρίσκεται στους δρόμους, γιατί δεν με κορόιδεψε ότι τα προβλήματα λύνονται με μαγικά ραβδιά, γιατί δεν με παρέσυρε σε πλατείες να βαράω τεντζερέδες, γιατί δεν με έσυρε να διαδηλώνω υπέρ του Συριζαίικου «ΟΧΙ» που ήταν «ΝΑΙ» ούτε με έσυρε να διαδηλώνω υπέρ καμίας διαπραγμάτευσης, γιατί δεν με δουλεύει ότι με την αλλαγή του νομίσματος και με τους καρχαρίες γύρω μου θα αλλάξουν οι σχέσεις μου με τους καρχαρίες, γιατί δεν με κορόιδεψε και δεν με εξαπάτησε ποτέ για να με πετάξει βορά στα δόντια των μεγαλοκαρχαριών, γιατί ο μόνος δρόμος για να γλιτώσω είναι ο δρόμος που μου δείχνει αυτός και τον πιστεύω γιατί δεν τον παρουσιάζει ως δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα!

Εκεί που θα πάει ο Μήτσος θα πάω κι εγώ κι ας με πούνε κολλημένο! Όσοι δεν θέλουν να τους πούνε κολλημένους ας πάνε μαζί με τους ψεύτες, τους απατεώνες, τους θεομπαίχτες και τους βασανιστές, ας πάνε με τους εχθρούς της τάξης τους! Ο καθένας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ