27 Μαΐ 2017

Οι τρομοκράτες του λαού






Με αφορμή την καταδικαστέα προβοκατόρικη τρομοκρατική επίθεση κατά του μακελάρη του Ελληνικού λαού Λουκά Παπαδήμου τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» των αφεντικών για τα οποία νομοθετούσε ο Παπαδήμος και οι υπόλοιπου μακελάρηδες πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές, βγήκαν χθες στα κανάλια πολύ επιθετικά ζητώντας να πέσουν οι τόνοι απέναντι στους χασάπηδες του Ελληνικού λαού, να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί γιατί αυτοί οι χαρακτηρισμοί, λέει, οδηγούν σε τρομοκρατικές ενέργειες! Να σταματήσουμε λοιπόν να φωνάζουμε ότι οι Συριζαίοι είναι ψεύτες και απατεώνες γιατί μπορεί να παρακινούμε με αυτόν τον τρόπο τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον τους!

Βρε ουστ κοπρόσκυλα που μας έχει βγει το λάδι, που κοντεύουμε να πεθάνουμε από την σχιζοφρένεια και τον καρκίνο και θα βγάλουμε τον σκασμό γιατί κάποιος προβοκάτορας έστειλε στον Παπαδήμο καψούλια από όπλα που παίζουν τα παιδιά τις αποκριές! Βρε ουστ κοπρόσκυλα που μας έχουν κάνει οι Παπαδήμοι νεκρούς ζωντανούς κι εμείς θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι είναι μακελάρηδες γιατί με αυτόν τον τρόπο ωθούμε την τρομοκρατία! Όποιος θέλει να βρει την τρομοκρατία ξέρει που να την ψάξει! Σ’ εκείνο το βαν στην πλατεία Αμερικής, το οποίο μπλοκαρίστηκε την ώρα που «τρομοκράτες» ετοιμάζονταν να επιχειρήσουν με όργανα παρακολούθησης, στολές μεταμφίεσης και όπλα και την άλλη ημέρα κανένας δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα! Άιντε γιατί νομίζουν τα «παπαγαλάκια» ότι έχουμε μνήμη ραδικιού!
Βγήκαν εκτός από τα «παπαγαλάκια» και τα αριστεράκια να φτιάξουν την αγιογραφία του Παπαδήμου! «Ο κ. Παπαδήμος είναι μια διεθνής προσωπικότητα με τεράστιο κύρος που συμβολίζει μόνο καλά πράγματα στην παρουσία του στον δημόσιο βίο»! Αυτά τα λένε τα αριστεράκια που έλεγαν τον Παπαδήμο «δοτό πρωθυπουργό», «τσιράκι της τρόικα», «γερμανοτσολιά», «άνθρωπο των τραπεζών» και άλλα τέτοια!
Εμείς πάλι ότι και να κάνουν και ότι και να πουν οι ψυχοβγάλτες του Ελληνικού λαού δεν πρόκειται να σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι ο Παπαδήμος δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας χασάπης κι ένας τρομοκράτης του Ελληνικού λαού! Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ εκείνο το τρομοκρατικό διάγγελμά του για να δεχθεί ο λαός το τέταρτο μνημόνιο:
«Μια άτακτη χρεοκοπία θα έριχνε την χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια. Οι αποταμιεύσεις των πολιτών θα κινδύνευαν. Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Η εισαγωγή βασικών αγαθών όπως φάρμακα, πετρέλαιο και μηχανήματα θα γινόταν προβληματική. Επιχειρήσεις θα έκλειναν μαζικά. Η ανεργία θα αυξανόταν περισσότερο.»
Αυτός είναι ο Λουκάς Παπαδήμος που καταδίκασε στην εξαθλίωση τις λαϊκές οικογένειες και δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε, ούτε πρόκειται να σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι είναι κι αυτός μακελάρης του Ελληνικού λαού, όσα αποκριάτικα καψούλια κι αν του στείλουν οι προβοκάτορες της «κόκκινης προβιάς», όσο κι αν γαυγίζουν τα σκυλιά του συστήματος προσπαθώντας να κάνουν τον κόσμο να υπομείνει τους βασανισμούς από Παπαδήμους και Τσίπρες και να ψοφήσει χωρίς να βγάλει άχνα!
Ραφαήλ Βασιλειάδης απο το agkidapress.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ