24 Ιουν 2017

«Συριζιές» σε βάρος του Πελετίδη…

      

Τα έχουν καλά με την ανάρτηση φωτογραφιών οι κυβερνητικοί παράγοντες! Αρέσκονται μάλιστα και στην πρόκληση με «προχωρημένες» φωτογραφίες όπως αυτή του Υπουργού Άμυνας της χώρας με την κόκκινη γραβάτα την στολισμένη με τα χαμογελαστά ανδρικά «εργαλεία»! Οι κυβερνητικοί παράγοντες προφανώς έχουν κάνει χόμπι τους το να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις από την εξαπάτηση που έκαναν στον λαό αναρτώντας προκλητικές φωτογραφίες!
Αυτήν την φορά οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν ήταν έργο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. Ο ΓΓΑ παρουσίασε δύο φωτογραφίες σε αντιπαραβολή. Η πρώτη ήταν από τα έργα στο γήπεδο της Πάτρας που διαφημιζόταν ως «ένα έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της ΓΓΑ» που «σύντομα παραδίδεται και θα αποτελεί ανάσα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό» (σ.σ. πρόκειται για έργο που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και ακόμη φτιάχνεται…). Η δεύτερη φωτογραφία ήταν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, που όπως έγραψε ο ΓΓΑ, «είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής, κανονικός σκουπιδότοπος, με επικίνδυνα πεζοδρόμια και άλλες ομορφιές στο κέντρο μιας γειτονιάς».
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αντιπαρέβαλε αυτές τις δύο φωτογραφίες κατά την παρουσία του για πολλοστή φορά στην Πάτρα. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού προέβη σ’ αυτήν την ενέργεια ενώ για μια ακόμα φορά πέρασε από την Πάτρα χωρίς να αισθανθεί την ανάγκη να συναντηθεί με την δημοτική αρχή. Προφανώς ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ντρέπεται να συναντηθεί με την δημοτική αρχή μιας πόλης στην οποία κάθε φορά που επισκέπτεται δίνει πλήθος υποσχέσεων, όπως την αποκατάσταση του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου της Αγυιάς και των αθλητικών εγκαταστάσεων που είναι γύρω του, τις οποίες όμως δεν τηρεί.
Αλλά αν ντρέπεται ο ΓΓΑ για τις υποσχέσεις που δεν τηρεί έναντι των Πατρινών τότε πώς δεν ντρέπεται να κάνει τέτοια αντιπαραβολή φωτογραφιών;! Πώς δεν ντρέπεται να κάνει τέτοιες συγκρίσεις όταν από τον Φλεβάρη του 2015 για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο δεν έχει δώσει δεκάρα τσακιστή;!
Ο απίστευτος Συριζαίος επιτίθεται στην δημοτική αρχή της Πάτρας για την καθαριότητα την ώρα που όχι μόνο δεν αφήνει τους δήμους να προσλάβουν το απαραίτητο για την καθαριότητα προσωπικό, αλλά απολύει και τους συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ! Εάν ο απίστευτος Συριζαίος θεωρεί τη δημοτική αρχή υπεύθυνη για τα σκουπίδια, γιατί ως κυβέρνηση ενθαρρύνει την Πάτρα ν’ αναλάβει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019;
Από τους απίστευτους αυτούς Συριζαίους έχουμε ακούσει φοβερά και τρομερά πράγματα προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Μένει να μας πούνε ότι ο Πελετίδης ή ο Κουτσούμπας ευθύνονται για τις απολύσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στους ΟΤΑ, ή ακόμα να μας πούνε ότι ο Πελετίδης κι ο Κουτσούμπας φταίνε για την παγκόσμια καπιταλιστική κρίση!
Από τους ανθρώπους των αναρτήσεων γραβατών σαν του Καμμένου ή των αναρτήσεων «τώρα πάρτε φόρα κι ελάτε» σαν του Κρητίκαρου υπουργού, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ