8 Ιουν 2017

Σκύλιασαν με το μπλόκο των κομμουνιστών στα Νατοϊκά στρατεύματα!

       

Σκύλιασαν οι διάφοροι φασίστες, αναρχοφασίστες, αριστεροφασίστες με το μπλόκο των κομμουνιστών στις Θερμοπύλες του Πολυμύλου! Έσκασαν οι διάφοροι κλακαδόροι κεντροαριστεροδεξιοφασίστες που οι κομμουνιστές δεν άφησαν να περάσουν οι Νατοϊκοί δολοφόνοι από το Κάστρο του Πολυμύλου! «Και τι καταφέρατε;», «και τι έγινε;», «και σταμάτησαν οι πόλεμοι;», «και νομίσατε μεγάλο κατόρθωμα κάνατε;» και άλλες τέτοιου ύφους κρίσεις για την αγωνιστική κινητοποίηση των κομμουνιστών από γνωστούς αβανταδόρους του συστήματος της εξαθλίωσης και της εκμετάλλευσης!
«Δηλαδή τώρα που δεν αφήσατε να περάσουν οι Νατοϊκοί από τον Πολύμυλο διαλύθηκε το ΝΑΤΟ;»! Κάθεται ένας και κοιτάζει από το καφενείο με τον καφέ στο χέρι τις Θερμοπύλες μετά την μάχη και μεγαλοφώνως αναρωτιέται: «και τι κατάφερε ο Λεωνίδας αφού τελικά ο Ξέρξης πέρασε;»! Κάθεται άλλος στο μπαράκι με το δροσιστικό στο χέρι και κοιτάζει το Μανιάκι μετά την μάχη και σχολιάζει μεγαλοφώνως: «και τι κατάφερε ο Παπαφλέσσας αφού τελικά ο Ιμπραήμ πέρασε;»! Κάθεται ένας άλλος στο τσιπουράδικο με το τσίπουρο στο χέρι και κοιτάζει το Κάστρο του Υμηττού μετά την μάχη και αναρωτιέται: «και τι κατάφερε ο Αυγέρης αφού τελικά ο Γερμανός πέρασε;»! Τι να απαντήσεις σ’ αυτόν τον κανίβαλο ιερόσυλο;! Ότι ο Ξέρξης, ο Ιμπραήμ κι ο Γερμανός πέρασαν προσωρινώς γιατί ο Λεωνίδας, ο Παπαφλέσσας και ο Αυγέρης με τον ηρωισμό τους έγιναν η σπίθα για ν’ ανάψει μεγάλη φωτιά;! Τι να απαντήσεις στον ιερόσυλο;! Ότι ο Ξέρξης, ο Ιμπραήμ κι ο Γερμανός χαιρέτησαν το μεγαλείο του αγώνα, κάτι που ο ίδιος, σκουλήκι κανονικό, αρνείται να κάνει;!
Και αυτούς μεγαλύτερη τιμή τους πρέπει γιατί ήξεραν πως στο τέλος οι Μήδοι θα περάσουν! Αφήστε μας όλοι εσείς που θεωρήσατε ότι στον Πολύμυλο δεν κάναμε και τίποτα σπουδαίο, να ζήσουμε με τους αγώνες μας, με τους ποιητές μας και με την πεποίθηση ότι θ’ αλλάξουμε τον κόσμο! Ζήστε εσείς με την μιζέρια σας, με το “και τι έγινε” και αράξτε στον καναπέ σας σκορπώντας την ηττοπάθεια! Όμως συγκρατηθείτε λίγο γιατί όλα έχουν όρια! Αναρτήστε τις φωτογραφίες σας από τις εκδρομούλες σας, τις διασκεδάσεις σας και την καλοπέρασή σας και χαρακτηρίστε φωτοβολίδες τους αγώνες του ΚΚΕ. Ξέρετε πονηροί: Κάποιοι προχθές από αυτούς που έκλεισαν τα διόδια του Πολυμύλου έβαλαν βενζίνη με δανεικά και πλήρωσαν τα διόδια των Μαλγάρων με δανεικά για να φτάσουν στον Πολύμυλο, ώστε να τους μηδενίζετε εσείς! Κάποιοι από αυτούς που στάθηκαν εκεί δεν είχαν ούτε μισό ευρώ στην τσέπη και περίμεναν να τους φέρουν οι υπόλοιποι ένα μπουκαλάκι νερό για να μην κορακιάσουν, αποφασισμένοι να μείνουν εκεί για ημέρες εάν δεν γυρνούσαν πίσω τα Νατοϊκά στρατεύματα. Αφήστε μας ήσυχους λοιπόν, που θα σας φανεί και λίγο αυτό που κάναμε κρίνοντάς μας από την βόλτα σας στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Ξέρετε, είναι άλλο να κελαηδάς από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κι άλλο να βαδίζεις προς τα ΜΑΤ και να έχεις και διάφορους ριψάσπιδες καλοπερασάκηδες να σε χλευάζουν γιατί ότι και να κάνεις θα τους φαίνεται λίγο! Αφήστε μας λοιπόν να ζήσουμε εμείς με την προσδοκία μας ν’ αλλάξουμε τον κόσμο κι εσείς σπέρνοντας προβοκατόρικα την ηττοπάθεια του “τι έγινε που δεν αφήσατε να περάσουν οι Νατοϊκοί από τον Πολύμυλο”!
Αφήστε μας να δώσουμε την μάχη στο όνομα όλων αυτών που έδωσαν την ζωή τους για να πάει μπροστά η ανθρωπότητα, στο όνομα των αγέννητων που εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τ’ αφήσουμε να ζήσουν σαν σκουλήκια! Αφήστε μας ήσυχους! Όχι ότι άμα δεν μας αφήσετε ήσυχους εμείς δεν θα τον αλλάξουμε τον κόσμο! Θα τον αλλάξουμε και θα είναι και μέρα μεσημέρι! Θα τον αλλάξουμε σε πείσμα όλων όσων προσπαθούν να διαιωνίσουν την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο! Θα τον αλλάξουμε και σ’ εκείνο το οικοδόμημα της αλλαγής ένα λιθάρι θα έχει επάνω του χαραγμένο το «Κάστρο του Πολυμύλου»!

Ανδρομάχη Συμέλα Βασ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ