11 Ιουν 2017

Ο Καναδάς ανήκει στους Έλληνες – Έξω οι ξένοι!

       


Η αθάνατη Ελληνική ψυχή, ο αγνός Ελληνικός πατριωτισμός, η σιγουριά για την ανωτερότητα του Έλληνα, η πεποίθηση ότι η Γη δεν θα έπρεπε να ονομάζεται γη αλλά Ελλάδα, τώρα δεν μένουν μόνο για εσωτερική κατανάλωση αλλά εξάγονται! Το μόνο Ελληνικό κόμμα που εντίμως λέει ότι δεν γουστάρει τους κιτρινιάρηδες, τους αράπηδες, τους κοκκινόπετσους και γενικά όλους τους ξένους, τώρα κάνει εξαγωγή ρατσιστικής εντιμότητας!
Η κυρία στο βίντεο, το οποίο αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, βρίζει τους μαύρους στα Εγγλέζικα, τους βρίζει χυδαία και σε άπταιστα Ελληνικά και τους καλεί να πάρουν δρόμο από τον Καναδά γιατί προφανώς και ο Καναδάς ανήκει στους Έλληνες. Η πλάκα είναι ότι κι αυτός που σχολιάζει την περνάει για Καναδή χωρίς να δίνει σημασία στα ακατάληπτα που αυτή κραυγάζει καθώς νομίζει ότι είναι Ιταλικά, ενώ τα άλλα που δεν καταλαβαίνει γιατί δεν είναι Ιταλικά, μάλλον πιστεύει ότι είναι Αραμαϊκά αφού η θεία κάνει σαν δαιμονισμένη! Που να ξέρουν όμως ότι η θεία δεν κατέχει την Ιταλική ή την Αραμαϊκή, αλλά βρίζει σε άπταιστα Ελληνικά αφού είναι τίμια Ελληνίδα πατριώτισσα και ο Καναδάς ανήκει στους Έλληνες!
Το βίντεο είναι αποσπασματικό καθώς η θεία αναφέρεται μόνο στον Καναδά κι όχι σ’ ολόκληρο τον κόσμο! Είμαστε σίγουροι ότι αν της δινόταν περισσότερος χρόνος θα έλεγε ότι μόνο οι Έλληνες είναι τετραπέρατοι, ότι ολόκληρη η γη ανήκει στην Ελλάδα και ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι θα πρέπει να κλείνονται σε ζωολογικούς κήπους σαν ανώτερα θηλαστικά!
Η στάση όμως της θείας, το λεξιλόγιό της, η «φινέτσα» της, δικαίως την οδηγούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο με το μοναδικό πατριωτικό κόμμα. Η θεία είναι ατρόμητη καθώς ενώ βλέπει ότι την μαγνητοσκοπούν συνεχίζει να βρίζει χυδαία, ατρόμητη όπως τα ντόπια παλικάρια που δέρνουν σε απευθείας μετάδοση γυναίκες (πάντα βέβαια γυναίκες του χεριού τους κι ανήμπορους). Καλά θα ήταν βέβαια να εκλεγεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο και μαύρος βουλευτής προκειμένου να έχει η βέρα Καναδοελληνίδα ποιον να βρίζει! Ελλείψει μαύρου θα περιοριστεί να βρίζει μουσουλμάνους! Ίσως βέβαια δεν χρειαστεί να εκλεγεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο αφού μέχρι τις επόμενες εκλογές μπορεί ο Καναδάς να είναι Ελληνικός κι έτσι η θεία να χύνει το ρατσιστικό της δηλητήριο στο Κοινοβούλιο του Καναδά!
Τέτοιους Έλληνες σαν την θεία αυτήν στον Καναδά χρειαζόμαστε για να κάνουμε την Ελλάδα πασίγνωστη και πρώτη δύναμη στον κόσμο. Γιατί εάν πάρουν χαμπάρι ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλούς σαν και αυτήν την θεία θα βουλιάξει η χώρα από τουρίστες που θα θέλουν να θαυμάσουν τέτοια μοναδικά αξιοθέατα!  Τα εκατομμύρια των τουριστών θα αφήσουν τόσους πολλούς παράδες που όχι μόνο θα βγούμε από την κρίση αλλά θα γίνουμε και πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο!

Σηναφοτσίρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ