27 Ιουν 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ακροαριστερή βία του Τεμπονέρα!

       

Σε άρθρο του Will Horner στο Politico, με τίτλο «η Ελλάδα φοβάται την αναβίωση της ακροαριστερής βίας», ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι «είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εσωτερική τρομοκρατία, προερχόμενη από την άκρα αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά τα τελευταία χρόνια».
Δυστυχώς ο γίγαντας αυτός της πολιτικής δεν διευκρίνισε όταν μιλάει για «τελευταία χρόνια» για ποια χρόνια μιλάει! Για τα τελευταία είκοσι, για τα τελευταία τριάντα, για τα τελευταία σαράντα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς σε ποιους ακροαριστερούς αναφέρεται: Στον Ρουπακιά, στον Καλαμπόκα, στον «ακροαριστερό» που πάτησε την Βασιλακοπούλου έξω από το εργοστάσιο της ΕΤΜΑ, στον Εμμανουηλίδη και στον Γκοτζαμάνη;! Σε ποιους αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αναφέρεται για ακροαριστερή βία;!
Εάν αναφέρεται στη βία του κεφαλιού του Τεμπονέρα το οποίο επιτέθηκε στον σιδηρολοστό που κράδαινε ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ να μας το πει ώστε να στήσουμε στον Καλαμπόκα κανέναν ανδριάντα, που υπέστη τόση ταλαιπωρία εξαιτίας του κεφαλιού του Τεμπονέρα το οποίο επιτέθηκε στον σιδηρολοστό του και τελικώς άνοιξε στην μέση! Να στήσουμε και τίποτα εκδηλώσεις αποκατάστασης του έργου της δεξιάς για τις επιχειρήσεις ανακατάληψης των σχολείων που έστησε τον Γενάρη του 1991, κατά τις οποίες σκοτώθηκε ο Τεμπονέρας ασκώντας βία με το κεφάλι του στον σιδηρολοστό του Καλαμπόκα!
Η αγιοποίηση που προσπάθησε να κάνει το αστικό πολιτικό σύστημα ένα μήνα πριν στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν είναι άσχετη με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το Μητσοτακαίικο νομίζει ότι ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη αμοιβάδας και ξέχασε την δολοφονία του Τεμπονέρα για να τολμάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από 25 χρόνια να μιλάει για αριστερή τρομοκρατία και βία!
Για το ξέπλυμα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους φασίστες της συγγενικής του παράταξης δεν το συζητάμε! Προφανώς τους οργανωμένους μαζικούς τραμπουκισμούς σε βάρος μεταναστών και αγωνιστών, τους διαπράττουν ακροαριστεροί και όχι οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ, του Μουσολίνι, των ταγματασφαλιτών, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου! Προφανώς και ο τραμπούκος Φύσσας επιτέθηκε στο αθώο ακροδεξιό μαχαίρι του Ρουπακιά!
Δεν φταίει όμως ο Μητσοτάκης! Ο Τσίπρας φταίει που έφτασε ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μας μιλάει για ακροαριστερή βία από τη θέση του εκκολαπτόμενου πρωθυπουργού! Δεν έφτανε στον άμοιρο αυτό τόπο που έζησε ως πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που διακήρυττε ότι το κράτος είναι τα ΜΑΤ, θα ζήσει ως πρωθυπουργό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τολμάει και αναφέρεται στην βία και την τρομοκρατία ως αριστερές, τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θέλει να απολύσει τους μισούς και να δώσει μισθούς πείνας στους άλλους μισούς!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ