1 Ιουν 2017

Έρχονται πιο δύσκολα πράγματα για το τόπο…

      


«Έρχονται πιο δύσκολα πράγματα για τον τόπο γι’ αυτό πρέπει οι πολιτικοί να συνεννοηθούν»!
Αυτό είπε ο Δήμος πριν από λίγο με αφορμή την κηδεία του Μητσοτάκη, τα γιουχαΐσματα προς τον πρωθυπουργό κατά την προσέλευσή του στην νεκρώσιμη ακολουθία και την καταδίκη των αποδοκιμασιών από την ΝΔ.
Το φέρετρο του Μητσοτάκη ένωσε την αντιλαϊκή πολιτική, αυτούς που την ασκούν και αυτούς που την προπαγανδίζουν και την υπερασπίζονται! Μπροστά στο φέρετρο του Μητσοτάκη ξεσπάθωσαν όλοι οι υπερασπιστές της σφαγής του λαού για το πόσο αναγκαία είναι ο βασανισμός και η σφαγή του λαού, για το θάρρος με το οποίο ο Μητσοτάκης ασκούσε την αντιλαϊκή πολιτική χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος και για το ότι όσοι ασκούν σήμερα εξουσία θα πρέπει να μιμηθούν τον Μητσοτάκη!
Ο Δήμος συμπλήρωσε ότι δεν έρχονται χρόνια δύσκολα μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Το ερώτημα προς τον Δήμο, τον κύριο αντιπρόεδρο, προς τους μεγάλους δημοσιογράφους της χαζοχαρούμενης ημέρας που συμφωνούσαν μαζί του και που επαύξαναν, το ερώτημα προς όλους τους Δήμους είναι το πώς είναι δυνατόν το 2017 με τόσο εξελιγμένη επιστήμη με τόσο ανεπτυγμένα τεχνικά μέσα και εργαλεία να έρχονται πιο δύσκολα πράγματα για την Ελλάδα και τον κόσμο;! Πώς είναι δυνατόν το 2017 και ενώ παράγεται αμύθητος πλούτος, μεγάλο μέρος του λαού να ζει στην ανέχεια και στην εξαθλίωση;! Πώς είναι δυνατόν το 2017  με τα μαύρα αφεντικά να ξεχειλίζουν από τον πλούτο και 30.000 παιδιά να πεθαίνουν στον κόσμο από την πείνα;! Πώς είναι δυνατόν κύριοι Δήμοι την ώρα που υπάρχει αμύθητος πλούτος να ζητάτε από τον κόσμο να σκύψει κι άλλο το κεφάλι και να ζήσει με τόσα χρήματα το μήνα που τα παιδιά σας αν τους τα δώσετε για χαρτζιλίκι θα σας τα πετάξουν στα μούτρα θεωρώντας τα λίγα;!
Άξιος ο μισθός σας κύριοι Δήμοι που τρομοκρατείτε την συνείδηση του κόσμου για τα χειρότερα που έρχονται, ώστε να αισθάνεται ευχαριστημένος και μόνο που αναπνέει! Άξιος ο μισθός σας που, ενώ παρουσιάζεται την χλιδή και ζείτε οι ίδιοι μέσα σ’ αυτήν, προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι εκείνος πρέπει να ζει με ένα κομμάτι ψωμί! Άξιος ο μισθός σας κύριοι Δήμοι, γιατί κάνετε ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης και μάλιστα το κάνετε καθημερινά! Τρομοκρατείτε τον κόσμο να δεχθεί νέες βαρβαρότητες και μάλιστα χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη! Άξιος ο μισθός σας!
Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, πέρα από τις διαφωνίες που έχουμε με τον Δήμο, τους Δήμους και τα παιδιά της χαζοχαρούμενης ημέρας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι τους αγαπάμε βαθύτατα και ευχόμαστε ο Θεός να μας κόβει μέρες και να τους τα δίνει χρόνια ώστε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους! Την δήλωση αυτή δεν την κάνουμε επειδή φοβόμαστε, αλλά από ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας στα παιδιά! Οπωσδήποτε δεν θα κρύψουμε ότι δεν θα θέλαμε να βρεθούμε διωκόμενοι για έκφραση μίσους όπως ο Φιλιππάκης!
Αγαπάμε και σεβόμαστε χαζοχαρούμενη ημέρα γιατί σε μια «ανάλαφρη» και «δροσερή» πρωινή εκπομπή εκβιάζουν τόσο την συνείδηση του λαού να αποδεχτεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα όσο δεν την εκβιάζουν όλα τ’ άλλα κανάλια μαζί! Μπράβο στα παιδιά της χαζοχαρούμενης ημέρας και ιδιαιτέρως στον Δήμο, που μας εκβιάζουν με σημαία τους τον Μητσοτάκη και απαιτούν από εμάς να τον κάνουμε και δικιά μας σημαία!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ