24 Ιουλ 2017

Δηλώσεις μετανοίας από τον Αριστερό πρωθυπουργό…

       


Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στον «Guardian» για τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση γύρω από το βιβλίο Βαρουφάκη. Στη συνέντευξη αυτή ο πρωθυπουργός που έφερνε την ελπίδα στον Ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός που πριν γίνει πρωθυπουργός έταζε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους, κάνει αμέτρητες δηλώσεις μετανοίας προς τον καπιταλισμό τον οποίον υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που θα μπορούσε να υπηρετήσει αυτή την στιγμή πρωθυπουργός το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.
Και τι δηλώσεις μετανοίας δεν έκανε ο Τσίπρας σ’ αυτήν την συνέντευξη! Τι ότι δεν είχε εμπειρία είπε, τι ότι έκανε μεγάλα λάθη είπε, τι ότι έκανε λάθος επιλογές ανθρώπων σε θέσεις – κλειδιά είπε, τι ότι μπορεί να τον πουν ψεύτη αλλά όχι διεφθαρμένο είπε! Ο απίστευτος Αλέξης Τσίπρας που πούλησε τόσο παραμύθι στον Ελληνικό λαό για να τον κάνει πρωθυπουργό, το μόνο που δεν είπε ήταν ότι φταίει το κακό το ριζικό του, φταίει ο θεός που τον μισεί!
Οι δηλώσεις μετανοίας του Τσίπρα και η παραδοχή στον «Guardian» ότι έκανε λάθη, είναι μία ακόμα κοροϊδία στον λαό, γιατί τα όσα έκανε δεν τα έκανε από άγνοια και από έλλειψη εμπειρίας αλλά συνειδητά για να «μαντρώσει» τον λαό, να τον αποκόψει από τις αγωνιστικές δυνάμεις, να τον στείλει στον καναπέ του, να τον απογοητεύσει, να τον φοβίσει και τελικά να τον τσακίσει, όπως δεν τον τσάκισε κανένας άλλος αστός πολιτικός μέχρι τώρα.
Η κατάληξη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προδιαγεγραμμένη καθώς αυτό το πολιτικό μόρφωμα ανέλαβε τη διαχείριση του αντιλαϊκού καπιταλιστικού δρόμου και την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρηματικών ομίλων. Ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού αυτή είναι η τύχη τέτοιων πολιτικών μορφωμάτων! Κατά τη διάρκεια αυτού του κατήφορου θα ακούσουμε κι άλλες «ομορφιές» από τον πρωθυπουργό του «δεν πληρώνω»!
Κρίμα που ο «Guardian» δεν διάνθισε τις δηλώσεις μετανοίας του πρωθυπουργού με την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ