7 Ιουλ 2017

Οι επαναστατικές συνθήκες τις οποίες δεν βλέπουν οι ταξικές δυνάμεις!

       


Με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από εκείνο το δημοψήφισμα του αίσχους στο οποίο οι Συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους, συμπεριλαμβανομένης και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, έσυραν τον Ελληνικό λαό, αντί μετά από όλην εκείνην την κοροϊδία κάποιοι να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να βουλώσουν το στόμα τους, ξεσπάθωσαν βγάζοντας χολή για το ΚΚΕ και την στάση του στο δημοψήφισμα.
Κάποιοι ξέχασαν κιόλας ότι τότε, κατά την συζήτηση της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στη Βουλή, οι Συριζαίοι απέρριψαν την πρόταση του ΚΚΕ για τις ερωτήσεις που θα τίθονταν στο δημοψήφισμα! Το ΚΚΕ είχε ζητήσει ξεκάθαρες ερωτήσεις οι οποίες δεν θα εξαπατούσαν τον Ελληνικό λαό και δεν θα επιδέχονταν άλλων ερμηνειών. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα δεν άφησε ούτε να συζητηθεί, ούτε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση του ΚΚΕ! Κατόπιν τούτου το ΚΚΕ αποφάσισε να μην νομιμοποιήσει ένα δημοψήφισμα στο οποίο ο Ελληνικός λαός καλούνταν να πει «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων»!
Το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε για την στάση του αμέσως, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ποδοπατώντας την βούληση του Ελληνικού λαού μετέτρεψε σε μία νύχτα το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ», ανοίγοντας πραξικοπηματικά την Βουλή παραμονή δεκαπενταύγουστου του 2015 και ψηφίζοντας τρίτο πιο σκληρό μνημόνιο από τα προηγούμενα, καταδικάζοντας τον Ελληνικό λαό στην φτώχεια και στην ανέχεια!
Παρ’ όλα αυτά και παρά την αθλιότητα που διέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι όσοι στήριξαν εκείνο το άθλιο και απατεωνίστικο σε βάρος του λαού δημοψήφισμα, δύο χρόνια μετά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, Συριζαίοι και άλλοι, οι οποίοι έχουν το θράσος να κατηγορούν το ΚΚΕ για τη στάση του στο δημοψήφισμα – παρωδία. Έχουν το θράσος να κατηγορούν το ΚΚΕ γιατί κατά την γνώμη τους σ’ εκείνο το δημοψήφισμα δινόταν η δυνατότητα για ανατροπή και το ΚΚΕ την απώλεσε! Τύποι που στήριξαν το δημοψήφισμα κοροϊδία κατηγορούν το ΚΚΕ ότι δεν μάχεται για το τώρα, αλλά για την Δευτέρα Παρουσία! Ψευτοεπαναστάτες που ζητούν από το ΚΚΕ να σηκώσει την σημαία της επανάστασης, γιατί κατά την γνώμη τους η επανάσταση ξεκίνησε και το ΚΚΕ δεν την πήρε χαμπάρι! Ψευτοεπαναστάτες που ανάμεσα στα τσίπουρα, προφανώς εξαιτίας της μέθης, βλέπουν επίθεση επαναστατών στα ανάκτορα! Ψευτοεπαναστάτες που θα κάνουν επανάσταση χωρίς προετοιμασία και με τον λαό στον καναπέ! Διάφοροι κατσαπλιάδες μάλιστα επικαλούνται την δράση των προγόνων τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να μας πούνε ότι λόγω DNA δεν μπορούνε να περιμένουν η επανάσταση να γίνει σε άλλη γενιά εκτός από την δική τους! Η ιστορία και η επιστήμη γυρισμένες με το κεφάλι προς τα κάτω!
Καθώς από χθες ακούμε και διαβάζουμε τέτοιες σαχλαμάρες περί της επαναστατικής κατάστασης την οποίαν δεν λέει να καταλάβει το ΚΚΕ, θυμηθήκαμε μια πολύ ωραία επαναστατική ιστορία! Πριν μερικά χρόνια σε μία μεγάλη πόλη, διάφοροι τέτοιοι επαναστάτες του γλυκού νερού πουλούσαν επαναστατική κουλτούρα εκατό δολάρια το κιλό. Κορόιδευαν τις διαδηλώσεις, τις βάφτιζαν παρελάσεις, κορόιδευαν τις απεργίες, έκαναν απεργοσπασίες, κορόιδευαν κάθε είδους κινητοποίηση και όταν μία φορά στις 10 ή στις 20 έπαιρναν μέρος σε κάποια συγκέντρωση έκαναν κριτική γιατί δεν υιοθετούσαν οι ταξικές δυνάμεις πιο δυναμικές μορφές! Στην ερώτηση αν εννοούσαν καταλήψεις, απαντούσαν ότι εννοούσαν όπλα και επανάσταση! Τα κεφάλια αυτών που τους άκουγαν είχαν γίνει καζάνια από την βλακεία υπερεπαναστατικότητας! Μετά κάμποσο καιρό και αφού οι επαναστάτες του γλυκού νερού, που με κόπο διαδήλωναν καμιά φορά και με κόπο έκαναν απεργία καμιά φορά, μιλούσαν με τόση θέρμη για την επανάσταση, αυτοί που τους άκουγαν αποφάσισαν να υλοποιήσουν το όνειρό τους! Αποφάσισαν να ξεκινήσει η επανάσταση!
Έτσι ένα βράδυ ακριβώς στις τρεις η ώρα, 9 αυτοκίνητα με πληρώματα των τριών ανθρώπων, ντυμένοι με παραλλαγές ή με φαιοπράσινες φόρμες εργασίας, χτύπησαν τις πόρτες των ανυπόμονων επαναστατών, δηλώνοντάς τους ότι η επανάσταση ξεκίνησε και ότι πρέπει να πάρουν θέση μάχης! Τόσο γέλιο ανάμεικτο με κλάμα μόνο την βραδιά των Ιμίων είχε πέσει! Οι επαναστάτες της δεκάρας άρχισαν να ψελλίζουν ακατάληπτες κουβέντες για τις οικογένειές τους, για τις γυναίκες, για τα παιδιά τους, για τις υποχρεώσεις τους! Οι άλλοι επέμεναν ότι έπρεπε να τους ακολουθήσουν, αφού το σχέδιο της επανάστασης εκπονήθηκε σύμφωνα με τα δικά τους κελεύσματα! Οι επαναστάτες της πλάκας όμως, μηδενός εξαιρουμένου, άλλοι πιο γρήγορα κι άλλοι πιο αργά έκλεισαν τις πόρτες τους και ξαναγύρισαν στα κρεβάτια τους! Την άλλη ημέρα ξύπνησαν και άνοιξαν τους τηλεοπτικούς δέκτες για να δούνε την επανάσταση σε ζωντανή αναμετάδοση από τον ΣΚΑΪ, αλλά πουθενά επανάσταση! Όταν πήγαν στην δουλειά δεν χτυπούσαν μόνο κουδούνια, αλλά και καμπάνες για τους επαναστάτες που ζητούσαν με τόσο πάθος την επανάσταση και που με τόση ευκολία της γύρισαν την πλάτη.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που με το πάθημα των ψευτοεπαναστατών γέλασε και το παρδαλό κατσίκι και οι 8 από τους 9 ξανασήκωσαν την σημαία της επανάστασης για να δικαιολογήσουν την απεργοσπασία κι ούτε που τους ένοιαζε που μαζί τους γελούσε ο κάθε πικραμένος!
Αυτά γιατί η γελοιότητα έχει και όρια…

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ