20 Ιουλ 2017

Στην αριστερή κωμωδία απολύουν εργαζόμενους που κάνουν απεργία!

       


Πρώτη φορά αριστερά και τι αριστερά! Αριστερά με τα όλα της! Μετά το αντιαπεργικό παραλήρημα της «Αυγής», η οποία μπορεί δικαιωματικά να προσθέσει στον τίτλο της το «Χρυσή», μετά όλη την λάσπη που εκτόξευσε η Αριστερά και η συν αυτή στους απεργούς οδοκαθαριστές, μετά τους αντιαπεργιακούς νόμους που είναι έτοιμοι προς ενεργοποίηση μετά την ψήφιση του 4ου μνημονίου, η Αριστερά έδωσε αέρα στα πανιά της εργοδοσίας!
Χθες, παραμονή της απεργίας στον επισιτισμό και τουρισμό, ξενοδοχείο της Χαλκιδικής απέλυσε εργαζόμενη γιατί δήλωσε ότι σήμερα θα απεργήσει και κάλεσε και τους υπόλοιπους εργαζόμενους να κάνουν το ίδιο. Στο πρώτο αριστερό κράτος η απόλυση έρχεται όχι για την απεργία, αλλά προληπτικά! Η εργαζόμενη απολύθηκε για να μην προλάβει να απεργήσει, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων έτσι ώστε να μην περάσει από το μυαλό τους ότι δύνανται να απεργήσουν.
Στο πρώτο αριστερό κράτος όπου αυτοί που θα έσκιζαν τα παλιά μνημόνια τελικά όχι μόνο τα συντήρησαν αλλά ψήφισαν και νέα, όπου υπουργοί δύνανται να συνομιλούν με ισοβίτες χωρίς να τρέχει τίποτα, όπου Ηριάννες κλείνονται στην φυλακή με ένα λειψό δείγμα DNA το οποίο δεν μπορεί καν να επανεξεταστεί γιατί… μας τελείωσε (!), είναι πολύ λογικό εργαζόμενοι να απολύονται γιατί προπαγάνδιζαν την απεργία!
Στο πρώτο αριστερό και κωμικό κράτος μια εργαζόμενη απόφοιτος πανεπιστημίου που αναζήτησε δουλειά στα κάτεργα του τουρισμού μην έχοντας άλλη επιλογή αφού οι παλιάτσοι που έλεγαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια σκίζουν τον λαό, βρέθηκε άνεργη γιατί δεν έμαθε να βουλώνει το στόμα της, γιατί δεν έμαθε να σκύβει το κεφάλι της, γιατί δεν έμαθε να συμβιβάζεται, γιατί δεν έμαθε να τρώει τα σκατά που πετάει η εργοδοσία αντάμα με την «πρώτη φορά αριστερά»!
Συνεχή μηνύματα της Αριστεράς προς τον λαό ότι θα τον λιώσει και θα τον σκίσει για να πλουτίσουν κι άλλο οι καπιταλιστές. Απολύσεις, φυλακίσεις και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο αντιλαϊκό οπλοστάσιο της Αριστεράς! Πάντως το μήνυμα του Αριστερού ψάλτη της πλουτοκρατίας είναι σαφές: Βουλώστε το στόμα σας και δουλεύετε σαν σκλάβοι γιατί αλλιώς θα σας λιανίσουμε!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ