3 Αυγ 2017

Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλους

αυτος ειναι ο καπιταλισμος


Σοκ προκαλούν οι κούκλες του σεξ για παιδόφιλους
Πηγή: Australian Border Force
Όταν η βιομηχανία του σεξ εστιάζει μόνο στο κέρδος τότε κατασκευάζει προϊόντα τα οποία απευθύνονται ακόμη και στα πιο άρρωστα μυαλά.



Ο λόγος για τις κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού!
Οι αρχές σε αρκετές χώρες έχουν εντοπίσει την εισαγωγή τέτοιων ειδών και έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις ενώ οι παραλήπτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.
Στη Μεγάλη Βρετανία, οι τελωνιακοί από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα έχουν κατασχέσει 123 κούκλες του σεξ φτιαγμένες κατάλληλα για την ικανοποίηση των άρρωστων γούστων των παιδόφιλων.
Η βρετανική αστυνομία μέσω αυτών των προϊόντων κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες παιδόφιλους, οι οποίοι ήταν πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας. Σε 6 από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική πορνογραφία.
Την Δευτέρα το πρωί το δικαστήριο καταδίκασε έναν ηλικιωμένο άνδρα τον Ντέιβιντ Τέρνερ, 72χρόνων, ο οποίος παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστών ότι έκανε σεξ με την κούκλα - που είχε τις αναλογίες ενός παιδιού- μάλιστα είχε αγοράσει και ρούχα για να την ντύνει.
Ο Τέρνερ, ο οποίος ήταν επιστάτης ενός τοπικού σχολείου και επίτροπος ενός ναού, συνελήφθη το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ κατέσχεσαν μια κούκλα του σεξ που είχε ύψος 1.17 μέτρα και είχε εισαχθεί από την Κίνα.

 09 09
φωτογραφία από εταιρία κατασκευής 
Όταν πήγαν στη διεύθυνση του παραλήπτη που αναγραφόταν στο πακέτο δηλαδή στο σπίτι του 72χρονου στη νοτιοανατολική Αγγλία, βρήκαν σε υπολογιστές και σκληρούς δίσκους πάνω από 34.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στις οποίες πρωταγωνιστούσαν παιδιά ηλικίας από 3 έως 16 ετών καθώς και δύο άλλες κούκλες σεξ που είχαν κι αυτές την μορφή παιδιού.
Επίσης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Τέρνερ είχε μπει σε διαδικτυακούς χώρους αναζητώντας αξεσουάρ για «κούκλα αγάπης με επίπεδο στήθος».
Ο δικαστής Σάιμον Τζέημς, του δικαστηρίου Canterbury Crown, έκρινε ότι τέτοιου είδους κούκλες ανήκουν σε κατηγορία άσεμνων προϊόντων που απαγορεύονται να εισαχθούν στη Βρετανία.
Αξιωματικοί της Βρετανικής εγκληματολογικής υπηρεσίας, υποστηρίζουν ότι οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με μια νέα μορφή αποκλίνουσας συμπεριφοράς με θύματα τα παιδιά.
Ενώ επιστήμονες επισημαίνουν ότι τα άτομα, τα οποία αγοράζουν κούκλες του σεξ με τις αναλογίες ενός παιδιού έχουν πολλές πιθανότητες στο μέλλον να επιτεθούν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ