21 Αυγ 2017

Ο Τραμπ θα ξαναστήσει και το μνημείο ντροπής του Μιχάλαγα!

        


Αναπτερώνονται διαρκώς οι ελπίδες των φασιστών ότι έρχεται η ώρα που θα κυριαρχήσουν στη γη αφού τώρα έχουν τον δικό τους άνθρωπο στην θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής! Ο καρνάβαλος της Κου Κλουξ Κλαν και Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τις προάλλες δικαιολόγησε την δολοφονία αντιρατσίστριας από ρατσιστές, διότι όπως είπε οι ρατσιστές βρίσκονταν σε άμυνα! Λίγο αργότερα ο Βασιλιάς Καρνάβαλος και πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξεγέρθηκε γιατί κάποιοι πήραν φόρα και γκρέμιζαν ρατσιστικά μνημεία, γιατί όπως είπε αυτή είναι η ιστορία των ΗΠΑ!
Με την στάση και τις δηλώσεις του Τραμπ αναπτερώθηκαν και οι ελπίδες ντόπιων φασιστών ότι προς τιμήν του μεγάλου συμμάχου και καρνάβαλου προέδρου των ΗΠΑ θα ξαναστηθούν και σ’ αυτόν τον τόπο τα φασιστικά και ρατσιστικά μνημεία που κάποιοι αμόρφωτοι τα γκρέμισαν! Έτσι οι πολιτικοί απόγονοι του Μιχάλαγα, του φονιά ταγματασφαλίτη συνεργάτη των Γερμανών, ονειρεύονται ότι θα ξαναδούν στημένο το μνημείο ντροπής αυτού του παλιοτόμαρου! Μάλιστα ονειρεύονται να στήσουν ένα πιο μεγάλο άγαλμα αυτήν την φορά για να φαίνεται από μακριά το μεγαλείο της προδοσίας!
Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα κάνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ! Το μόνο που ζήτησε ο Ντόναλντ είναι να μην πέσουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μιχάλαγα σε περίοδο Αποκριών γιατί σε τέτοιες περιόδους έχει πολύ δουλειά αφού είναι περιζήτητος βασιλιάς καρνάβαλος!
Βλακείες και μάλιστα χοντρές όλα τα παραπάνω γιατί τέτοια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν;! Όσο δεν θα μπορούσε πρόεδρος των ΗΠΑ να κάνει απροκάλυπτα πλάτες στους φονιάδες της Κου Κλουξ Κλαν! Ο φασιστικός καρνάβαλος που εξετράφη μια χαρά από ρεπουμπλικάνους και δημοκρατικούς παρασηκώνει κεφάλι κι αν το κεφάλι του δεν πέσει μαζί με το κεφάλι εκείνων που το εξέθρεψαν, θα μας κάνει μια μπουκιά!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ