22 Αυγ 2017

«Μάλλιο ζεις εσύ μας οδηγείς»!

       


Ποιος άλλος πήρε θέση για τα εγκλήματα του κομμουνισμού και κάλεσε να διαβαστεί η μαύρη βίβλος των κομμουνιστικών εγκλημάτων, ένα βιβλίο του οποίου αν αθροιστούν οι φερόμενοι ως δολοφονημένοι από τους κομμουνιστές θα βρεθεί ότι δεν εξολοθρεύτηκε από τους κομμουνιστές μόνο ο ανθρώπινος πληθυσμός της γης, αλλά και ο πληθυσμός των μυρμηγκιών της γης;! Ποιο παλικάρι μπήκε στην διαδικασία να μας πληροφορήσει για τα εγκλήματα των κομμουνιστών;!
Μα ποιος άλλος;! Ο τύπος που είχε την τιμή να τον χρήσει διάδοχό του ο πραξικοπηματίας Γεώργιος Παπαδόπουλος μέσα από την φυλακή! Ο τύπος που κραδαίνοντας το τσεκούρι φώναζε «Ο Μάλλιος ζει, αυτός μας οδηγεί» και «Πινοσέτ – Πινοσέτ»! Για όποιον δεν γνωρίζει ο Μάλλιος ήταν αρχιβασανιστής της χούντας και ο Πινοσέτ δικτάτορας της Χιλής που ανέτρεψε τον Αλιέντε. Αυτός λοιπόν ο τύπος ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως υμνητής της χούντας και ως τραμπούκος με τσεκούρι και μετά συνέχισε την καριέρα του βάζοντας γραβάτα και χοροπηδώντας από την ακροδεξιά στη δεξιά, από τη δεξιά στην ακροδεξιά και ξανά από την αρχή, ήταν αυτός που μίλησε για τα εγκλήματα του κομμουνισμού.
Κρίμα που δεν ζουν ο Μάλλιος, ο Μπάμπαλης, ο Μπουραντάς, ο Παπαδόγγονας και άλλοι βασανιστές της χούντας και συνεργάτες των Ναζί για να μας συμβουλέψουν κι εκείνοι να διαβάσουμε την μαύρη βίβλο του κομμουνισμού ώστε να ενημερωθούμε για τα εγκλήματά του!!

Πέτρος Τατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ