3 Σεπ 2017

Οι ΗΠΑ έπνιξαν τον λαό τους στα χημικά αλλά θα προστατέψουν τον κόσμο από τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας!

        


Χωρίς μέτρα ασφαλείας οι ΗΠΑ γιατί τα μέτρα ασφαλείας κοστίζουν και λειτουργούν σε βάρος του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων! Το πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ από το Χιούστον έπληξε εγκαταστάσεις χημικών αποβλήτων καθώς και το εργοστάσιο χημικών προϊόντων της εταιρείας Arkema, που δεν διέθεταν μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη καταστροφή και να πνιγεί το Χιούστον στα χημικά με κίνδυνο εκτεταμένης μόλυνσης! Τις πνιγμένες στα χημικά περιοχές επισκέφτηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά του μαζί με την σύζυγό του η οποία φόρεσε μισό μέτρο γόβες προκειμένου να βλέπει την καταστροφή από ψηλά! Ο «μερακλής» βαψομαλλιάς πρόεδρος των ΗΠΑ δεν βρήκε κουβέντα να πει για την καταστροφή της περιοχής από τους μονοπωλιακούς ομίλους! Ο βαψομαλλιάς πρόεδρος, «μεγαλοκαρχαρίας» και ο ίδιος, περιτριγύρισε το Χιούστον σαν περιπλανώμενο τσίρκο ευχαριστώντας τον κόσμο που τον υποδέχτηκε θερμά και κατηγορώντας τον τυφώνα που τόσο άκαρδα χτύπησε την μητρόπολη του καπιταλισμού!
Αυτός ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που ως μονοπώλιο πνίγει τους ομοεθνείς του στα χημικά για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα οι μονοπωλιακοί κολοσσοί, αυτός ο πρόεδρος των ΗΠΑ στου οποίου την χώρα οι πολυεθνικοί κολοσσοί δεν παίρνουν κανένα μέτρο ασφαλείας και μολύνουν ακατάπαυστα, αυτός ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που από ένα απλό πέρασμα ενός τυφώνα μια ολόκληρη περιοχή βουτήχτηκε στα χημικά, αυτός ο ίδιος πρόεδρος των ΗΠΑ με την κόκκινη χαίτη θα σώσει τον κόσμο από τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας και από τον Κιμ Γιονγκ Ουν!
Βρε δεν πα να κουρέψει την κόκκινη περούκα του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αντί να μας ζαλίζει με τις σαχλαμάρες του και την διώροφη γυναίκα του που λανσάρει νέα μόδα με γόβες ξυλοπόδαρα!

Μαυρομάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ