15 Σεπ 2017

Η “Οχτωβριανή Επανάσταση” της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Αν πιστεύετε πως οι επαναστάσεις δεν έρχονται κατά παραγγελία, για να προβλέψουμε πότε ακριβώς θα ξεσπάσουν και να τις προαναγγείλουμε, ζείτε σε μία πλάνη κι έχει έρθει ο καιρός να εκσυγχρονιστείτε. Να απεγκλωβιστείτε από τέτοιες παλαιοδογματικές ιδεοληψίες και να συντονιστείτε στη μαγική συχνότητα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των πολιτικών της δράσεων -που είναι δικές της, προσωπικές, με ορισμένους κομπάρσους για ντεκόρ και πολλούς τηλεθεατές ή ψηφοφόρους.
Αυτό το διάστημα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει πυρετωδώς ένα μεγάλο γεγονός για τις 13-15 Οκτώβρη, που θα σηματοδοτήσει -λέει- την απαρχή της κατακρήμνισης του καθεστώτος -sic. Η τριήμερη διάρκεια παραπέμπει σε συνέδριο ή κάποιο αντίστοιχο πολιτικό χάπενινγκ, κι οι πραιτωριανοί του καθεστώτος γνωρίζουν πολύ καλά πως “οι μέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες” και νιώθουν θανάσιμη αγωνία, καθώς κάνουν τους συνειρμούς με άλλα μεγάλα ιστορικά γεγονότα αυτού του μήνα (με το παλιό ημερολόγιο), όπως η Οκτωβριανή Επανάσταση.
Κι αν κάποιοι γελάτε και σπάτε πλάκα τώρα, θα ακολουθήσετε τη μοίρα τους. Εξάλλου, οι μεγάλοι επαναστάτες αντιμετώπιζαν πάντα την αρχική χλεύη των καθεστωτικών, μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ