19 Νοε 2017

Νατοϊκοί στρατιώτες τραμπουκίζουν τους πολίτες των Χανίων


Νατοϊκοί στρατιώτες έστειλαν εχθές το βράδυ στο νοσοκομείο 37χρονο Χανιώτη. Σύμφωνα με τον «Αγώνα της Κρήτης» οι 4 βρετανικής καταγωγής ναύτες ξυλοφόρτωσαν αναίτια τον 37χρονο την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, καταφέρνοντάς του συντριπτικά κατάγματα στην μύτη και στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο. Οι δυο από τους δράστες έχουν συλληφθεί και έχει ασκηθεί εναντίον τους δίωξη.
Νατοϊκοί στρατιώτες τραμπουκίζουν τους πολίτες των Χανίων
Πηγή φωτογραφίας: “Αγώνας της Κρήτης”
Οι στρατιώτες βρίσκονταν στην πόλη στα πλαίσια της νατοϊκής άσκησης «ΝΗΡΗΙΣ» που ξεκίνησε στις 17/11 και αναμένεται να ολοκληρωθεί  στις 25 του ίδιου μήνα. Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό, αφού πριν από μερικές μέρες στρατιώτης είχε επιτεθεί σε οδηγό ταξί προσπαθώντας να τον πνίξει με τα χέρια του. Τα φαινόμενα αυτά δεν είναι σπάνια στην πόλη των Χανίων, αφού οι νατοϊκοί, είτε βρίσκονται στην πόλη για άσκηση είτε για αναψυχή, μεθούν και δημιουργούν προβλήματα. Βλέπετε δεν τους αρκεί να «ξεχαρμανιάσουν» γ…….ς πρέπει να μας δέρνουν κιόλας.
Φυσικά οι τοπικοί παράγοντες και πολλοί επιχειρηματίες δείχνουν ανοχή, αφού βλέπετε τους γυαλίζουν τα δολάρια και οι κάλπικες λίρες, αδιαφορώντας για τις ευρύτερες επιπτώσεις του φαινομένου ΝΑΤΟ στην περιοχή.  Να  σημειωθεί δε, ότι πριν από δυο μέρες ένας εκκωφαντικός κρότος ξάφνιασε την πόλη των Χανίων και ακούστηκε από το Ακρωτήρι ως το Μάλεμε. Κανένας επίσημος φορέας δεν έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός αφού συνέβη κατά τη διάρκεια της νατοϊκής άσκησης.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ, εδώ και εδώ.
Εδώ μερικές εικόνες από την επίσκεψη του αεροπλανοφόρο USS George Bush στα Χανιά στις αρχές του έτους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ