25 Νοε 2017

Άμεση νομιμοποίηση της μαστούρας…

        


Σε άμεση νομιμοποίηση της μαστούρας πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση της «Αριστεράς». Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι ο λαός ποτέ δεν αμφισβήτησε την παραμονή της χώρας σε Ευρωζώνη και Ευρωπαϊκή Ένωση, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς το να πει ότι τελικά το τρίτο μνημόνιο ήταν λαϊκή απαίτηση αφού για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη επιβαλλόταν η υπογραφή μνημονίου, χρειάζεται η «Αριστερά» να νομιμοποιήσει άμεσα την μαστούρα ώστε ο λαός να μην καταλαβαίνει τι ακούει από τον πρωθυπουργό της πλάκας που θα έσκιζε τα μνημόνια, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, θα γλίτωνε την λαϊκή κατοικία, θα αποκαθιστούσε μισθούς και συντάξεις!
Η συνεχής προσπάθεια του Συριζαίικου θιάσου να νομιμοποιηθεί η μαστούρα δεν είναι τυχαία αφού βήμα το βήμα οι προκλήσεις του προς τον λαό αυξάνονται! Η μαστούρα είναι απαραίτητη για το επόμενο στάδιο κατά το οποίο ο πρωθυπουργός της καλής ελπίδας, ο σκίστης των μνημονίων, ο Αριστερός παλικάρης, ο τρόμος της Μέρκελ, των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων θα δηλώσει ότι ο λαός ήταν αυτός που υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο!
Αυτός ο απίστευτος τύπος που κάθισε στον σβέρκο του Ελληνικού λαού ως πρωθυπουργός, ταράζοντάς τον στα ψέματα, είναι ικανός να ζητήσει λαϊκή εντολή για να σκίσει το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο τα οποία υπέγραψε παρά τη θέλησή του κάτω από την πίεση του λαού ο οποίος τα ζητούσε παρασυρμένος από τον Κούλη! Από αυτό το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ με το αριστερό πρόσημο τα περιμένουμε όλα!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ