30 Νοε 2017

Θα θέλατε λοιπόν οι χθεσινοί ξυλοδαρμοί να γίνονταν με την σύμπραξη του ΚΚΕ;!

       

Θα θέλατε λοιπόν οι χθεσινοί ξυλοδαρμοί να γίνονταν με την σύμπραξη του ΚΚΕ;! Αυτή η ερώτηση προέκυψε από την χθεσινή δράση των Συριζαίων οι οποίοι κατά την διάρκεια της ημέρας έδειραν και συνέλαβαν εργαζόμενους και συνδικαλιστές που αγωνίζονταν για το δικαίωμα στην εργασία, έδειραν φοιτητές που αγωνίζονταν για το δικαίωμα στη σίτιση, έδειραν και έστειλαν στο νοσοκομείο ανθρώπους που αγωνίζονται για να μην αρπάξουν οι τραπεζίτες τις λαϊκές κατοικίες!
Η παραπάνω ερώτηση απευθύνεται προς όσους καλοπροαίρετα ζητούσαν από το ΚΚΕ να συμπράξει και να κάνει κυβέρνηση με το Συριζαίικο πολιτικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου, σ’ αυτούς που δεν πίστευαν το ΚΚΕ όταν τους έλεγε ότι αυτό που φέρνουν οι Συριζαίοι είναι λεπίδα κι όχι ελπίδα! Θα ήθελαν να δουν χθες όλη αυτήν τη βαρβαρότητα, στην οποία επιδόθηκαν οι Συριζαίοι, να έχει την σφραγίδα του ΚΚΕ;! Γιατί όταν έλεγε το ΚΚΕ ότι οι Συριζαίοι έρχονται για να κάνουν τις βρωμοδουλειές που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν το έλεγε για να προβοκάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το έλεγε γιατί ήξερε πως στα πλαίσια αυτού του συστήματος άνθρωποι και κόμματα που «σπρώχνονται» να βρεθούν στην αστική διακυβέρνηση, δεν «σπρώχνονται» για να σώσουν τον λαό αλλά για να σώσουν τον καπιταλισμό!
Μιας και θέσαμε το παραπάνω ερώτημα για σκέψη, ας θέσουμε ένα ακόμα που έγινε ζήτημα τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελαν όσοι αριστεροί πίεζαν το ΚΚΕ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να δούνε πολεμικό υλικό να πωλείται στη Σαουδική Αραβία για να δολοφονεί τον λαό της Υεμένης με την σφραγίδα του ΚΚΕ;! Ας κάτσουν να τα σκεφτούν όλα αυτά οι αριστεροί που είναι πραγματικά αριστεροί και όχι τσαρλατάνοι κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους με ποιον πρέπει  να συμπορευτούν και ποιον πρέπει ν’ ακούνε από εδώ και πέρα.

Πέτρος Τατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ