13 Δεκ 2017

Μπολσεβίκικος Προϋπολογισμός…

       


Το ακούσαμε κι αυτό! Ο προϋπολογισμός που αρπάζει από τους φτωχούς και τα λίγα που τους έχουν απομείνει για να τα δώσει στους λεφτάδες είναι μπολσεβίκικος! Κατά καιρούς βέβαια έχουμε ξανακούσει τέτοιες κλανιές περί Μπολσεβίκων που ήρθαν για πρώτη φορά στην εξουσία, αλλά για μπολσεβικικό προϋπολογισμό ακούσαμε πρώτη φορά!
Ανέβηκε στο βήμα ο Χρυσαύγουλος με πολύ σοβαρό ύφος και με κόπο διαβάζοντας το χαρτί που του είχαν δώσει σε γλώσσα την οποία δυσκολευόταν να κατανοήσει και να μιλήσει, παρά το ότι είχε κάνει δεκάδες πρόβες μπροστά στον καθρέπτη, χαρακτήρισε έναν προϋπολογισμό, από τους σκληρότερους που ψηφίστηκαν υπέρ του κεφαλαίου σ’ αυτόν τον τόπο, ως Μπολσεβικικό!
Εδώ υπάρχουν δύο τινά!
Το ένα «τινό» είναι ότι το Χρυσαύγουλο μουγκανίζοντας προσέδιδε μπολσεβικικά χαρακτηριστικά στους απατεώνες συνεταίρους του που από άλλο μετερίζι υπερασπίζουν τα ίδια αφεντικά με αυτόν, αφενός για να παρουσιάσει αυτούς ως κομμουνιστές και αφετέρου για να χρεώσει στον κομμουνισμό αυτήν την βάρβαρη υπέρ του κεφαλαίου πολιτική! Ως γνωστόν οι Αριστεροί απατεώνες υπερασπίζουν τα αφεντικά με κοινοβουλευτικές μαμουνιές, ρουσφέτια, απάτες, ψέματα, εκβιασμούς, ψευτοδιλλήματα και κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, ενώ τα Χρυσαύγουλα υπερασπίζουν τα ίδια αφεντικά με ρόπαλα, μαχαίρια, τανκς, όπλα και στρατιωτικά πραξικοπήματα!
Το δεύτερο «τινό» είναι ότι το Χρυσαύγουλο φοβάται πως οι Αριστεροί του απόπατου θα τους φάνε την «δουλειά» και εάν χρειαστούν τα τανκς οι Αριστεροί δεν θα παραχωρήσουν την θέση τους στα Χρυσαύγουλα αλλά θα κατεβάσουν οι ίδιοι τα τανκς στους δρόμους!
Υπάρχει και μία άλλη εκδοχή διαφορετικής φύσεως! Αυτός που έγραψε το κείμενο ήξερε πολύ καλά ότι ο χαρακτηρισμός αυτού του προϋπολογισμού ως μπολσεβικικού είναι προβοκατόρικος! Το Χρυσαύγουλο όμως που διάβαζε το κείμενο πολύ πιθανόν να πίστευε ότι αυτός ο προϋπολογισμός είναι μπολσεβικικός! Άλλωστε το πνευματικό του επίπεδο και η θέση του στην βαθμίδα της εξέλιξης των ερπετών του επιτρέπουν να βλέπει και να λέει ότι γουστάρει! Αυτό διόλου δεν τον υποβαθμίζει στα μάτια των λεφτάδων, αφού τέτοια σιχαμένα ερπετά ψάχνουν οι λεφτάδες για να δαγκώνουν τον κόσμο!

Σηναφοτσίρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ