17 Δεκ 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δικαιώματα στην Οκτωβριανή Επανάσταση!

        


Επειδή οι ΚΚέδες αδικούν την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την Οκτωβριανή Επανάσταση, επειδή επίσης δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να κατηγορούν και να μέμφονται την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση του τόπου γιατί εκείνη τολμάει και κάνει εκδηλώσεις για την Οκτωβριανή Επανάσταση, λες και μια κυβέρνηση που προσπαθεί να πάει τον τόπο στον σοσιαλισμό  από άλλο δρόμο, πρέπει να ρωτήσει το ΚΚΕ για να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις, θα αναγκαστούμε να υπερασπίσουμε το δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιεί εκδηλώσεις για την Οκτωβριανή Επανάσταση!
Τα σημερινά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνα που πανηγύρισαν πρώτα και καλύτερα για την Αντεπανάσταση! Οι Συριζαίοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν με νταούλια, κλαρίνα και βιολιά όταν ο άνεμος της Αντεπανάστασης σάρωνε τον υπαρκτό σοσιαλισμό και έφερνε την ελευθερία στους καταπιεσμένους λαούς του Σιδηρούν Παραπετάσματος! Οι Συριζαίοι ήταν εκείνοι που μαζί με χουντικούς, ακροδεξιούς, χαφιέδες, παρακρατικούς και άλλους παρατρεχάμενους των αστών γιόρταζαν γιατί η Οκτωβριανή Επανάσταση ηττήθηκε από την Αντεπανάσταση! Άρα οι Συριζαίοι έχουν σχέση με την Οκτωβριανή Επανάσταση και μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις γι’ αυτήν χωρίς να φοβούνται τις ειρωνείες των ΚΚέδων! Μόνο που οι εκδηλώσεις των Συριζαίων πρέπει να γίνονται με την μορφή των εκδηλώσεων των φασιστών στο Γράμμο, να είναι δηλαδή πανηγυρικές εκδηλώσεις γιατί τελικά οι επαναστάτες ηττήθηκαν!
Είναι επίσης καιρός επιτέλους οι Συριζαίοι να πάψουν να κουμπώνονται επειδή τους «ορμάνε» οι ΚΚέδες και να πούνε τα πράγματα έξω από τα δόντια! Όταν ανατρέπονταν οι Λαϊκές Δημοκρατίες οι Συριζαίοι δεν πανηγύριζαν γιατί οι λαοί του Σιδηρούν Παραπετάσματος ήταν πλέον ελεύθεροι από τα δεσμά τους, αφού οι Συριζαίοι ήξεραν καλύτερα απ’ όλους ότι αυτοί οι λαοί έπεφταν στην δουλεία με την αντεπανάσταση! Οι Συριζαίοι πανηγύριζαν για τον θρίαμβο της ελεύθερης οικονομίας, πανηγύριζαν γιατί μια χούφτα κλεφταράδες μπορούσαν να αρπάξουν την περιουσία των λαών των Λαϊκών Δημοκρατιών και μέσα σε μια νύχτα να γίνουν πάμπλουτοι επιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες! Γι’ αυτό πανηγύριζαν τότε οι Συριζαίοι! Γιατί στις πρώην Λαϊκές Δημοκρατίες κάποια ρεμάλια μπορούσαν πια ελεύθερα να κατακλέψουν τον ιδρώτα του κοσμάκη και να τον κάνουν δικό τους!
Να σταματήσουν λοιπόν οι ΚΚέδες να θεωρούν την Οκτωβριανή Επανάσταση δική τους μόνο ιστορία! Στην Οκτωβριανή Επανάσταση έχει δικαίωμα και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχουν δικαίωμα στην ιστορία του Γράμμου και οι φασίστες! Μάλιστα είναι σωστό ο ΣΥΡΙΖΑ ως τίμιο αριστερό κόμμα να αρχίσει να προσκαλεί στις εκδηλώσεις του για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τους Χρυσαυγίτες για να πανηγυρίσουν μαζί την ήττα του σοσιαλισμού και ο ίδιος να συμμετέχει στις εκδηλώσεις των Χρυσαυγιτών στο Γράμμο για να γιορτάζουν μαζί την ήττα του Δημοκρατικούς Στρατού από τον «διαβολικά καλό» Αμερικανικό ιμπεριαλισμό!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ