10 Δεκ 2017

Γελοία κυβερνητική προπαγάνδα για την επίσκεψη Ερντογάν

        


Η κυβέρνηση της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς με το ακροδεξιό δεκανίκι περνάει τον κόσμο για εντελώς χαζό! Η αλήθεια είναι ότι κι ο κόσμος έβαλε το χεράκι του στο να αντιμετωπίζεται από αυτήν την κυβέρνηση ως εντελώς χαζός! Αφού λοιπόν η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της έχουν διαπιστώσει ότι έχουν αποχαυνώσει εντελώς τον κόσμο και μάλιστα πριν του προσφέρουν ελεύθερα την ψυχαγωγική κάνναβη, προχωρούν από γελοιότητα σε γελοιότητα έχοντας τη σιγουριά ότι ο λαός είναι σε θέση να δεχτεί κάθε είδους γελοιότητα!
Διαβάζουμε λοιπόν σε ρεπορτάζ μάχιμης έγκριτης εφημερίδας ότι ο Τσίπρας δεν χαρίστηκε στον Ερντογάν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου! Το «καλό» ρεπορτάζ της «καλής» φυλλάδας αναφέρει ότι ο Τσίπρας είπε στον Ερντογάν «ή θα έχουμε πρόοδο στα ελληνοτουρκικά εντός του 2018 ή χάνεις τον τελευταίο σου υποστηρικτή στην Ε.Ε.» και «Ταγίπ, πάρε το χαμπάρι. Μόνο εμάς έχεις σύμμαχο στην  Ευρώπη. Μην πυροβολείς τα πόδια σου»! Τα «παπαγαλάκια» της κυβερνητικής προπαγάνδας περνούν για εντελώς χαϊβάνι τον Ελληνικό λαό! Ο Ερντογάν που προκάλεσε δημοσίως τον Τσίπρα και τον Παυλόπουλο αμφισβητώντας την Συνθήκη της Λωζάννης ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσαν με ευφυολογήματα και με νομικισμούς, αυτός ο ίδιος ο Ερντογάν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου ανέχτηκε τον Τσίπρα να του «πουλάει μαγκιές»! Τι άλλο θα κάνουν τα παπαγαλάκια του Καπιταλισμού για να αγιοποιήσουν και να ηρωοποιήσουν τον Τσίπρα, τον καλύτερο πολιτικό εκπρόσωπο της αστικής τάξης που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο! Μέχρι και ρεπορτάζ «μαγκιάς» πίσω από τις κλειστές πόρτες φτιάχνουν!
Εμείς λοιπόν να πλεονάσουμε λίγο και να γράψουμε ότι σύμφωνα με δικό μας ρεπορτάζ ο Τσίπρας είχε στήσει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου «κλουβί» όπου μονομάχησε με τον Ερντογάν σ’ έναν αγώνα χωρίς κανόνες μέχρι τελικής πτώσεως, στον οποίο κέρδισε τον «Σουλτάνο» με νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο! Τέτοιου είδους ρεπορτάζ αξίζουν στο αριστερό δεκανίκι του καπιταλισμού και στα «παπαγαλάκια» του!
Όσο για το ρεπορτάζ περί των «μαγκιών» του Τσίπρα στον Ερντογάν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου, εμείς δεν το βρήκαμε απευθείας από την πηγή του αλλά από μια άλλη μάχιμη – έγκριτη διαδικτυακή εφημερίδα που το αναπαρήγαγε! Στην μάχιμη – έγκριτη αυτή εφημερίδα δίπλα ακριβώς στο άρθρο για τα «χαστούκια» του Τσίπρα στον Ερντογάν, υπάρχει ένα άλλο άρθρο με τίτλο «Σοκ στον αέρα: Επιβάτης αυνανίστηκε πάνω σε γυναίκα – Άγριος καβγάς στην πτήση» το οποίο μας πληροφορεί ότι «αδιανόητα πράγματα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Άγριος καβγάς ξέσπασε σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρίας όταν μια γυναίκα ξύπνησε και είδε την κοιλιά και τα πόδια της να είναι λερωμένα από υγρό.» Το άρθρο λοιπόν για τα «χαστούκια» του Τσίπρα στον Ερντογάν στο καταλληλότερο σημείο δίπλα σ’ ένα άρθρο του ίδιου επιπέδου!

Μαυρομάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ