14 Δεκ 2017

«Αριστερή» Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μπράβους της εργοδοσίας να χτυπάνε απεργούς!

        

Μία εβδομάδα πριν από τα πιο μαύρα Χριστούγεννα των χρόνων της κρίσης κι ενώ οι απατεώνες που έγιναν κυβέρνηση λέγοντας ένα κάρο ψέματα, συνεχίζουν να λένε ψέματα στον Ελληνικό λαό περί τέλους των μνημονίων και άλλες τέτοιες αηδίες, μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και καθώς η κυβέρνηση της Αριστεράς ετοιμάζεται να ξεσπιτώσει χιλιάδες λαού για χάρη των τραπεζών, μπράβοι της εργοδοσίας συνεπικουρούμενοι από φασίστες και ανθρώπους την νύχτας επιτέθηκαν σε απεργιακές φρουρές με την ανοχή και τις πλάτες του πρώτου Αριστερού Κράτους αυτού του τόπου!
Αυτή είναι η Αριστερά την οποία πολύς κόσμος πίστεψε και εμπιστεύτηκε! Στην «πρώτη φορά Αριστερά» η εργοδοσία επιστρατεύει ανθρώπους της νύχτας και φασίστες για να σπάσει τις απεργίες χωρίς να φοβάται την κυβέρνηση της Αριστεράς αφού αυτή η κυβέρνηση έχει τόση σχέση με την Αριστερά όση σχέση είχαν με την Αριστερά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο Στυλιανός Παττακός! Ξυλοδαρμοί συνταξιούχων, φοιτητών, εργατών, ανέργων, διαδηλωτών για την αποτροπή πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας, όλα τα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση! Τώρα είδαμε και ανθρώπους της νύχτας μαζί με φασίστες να χτυπάνε απεργούς, χωρίς κανέναν ενδοιασμό αφού ξέρουν πως αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση των λεφτάδων!
Η κυβέρνηση που θα έφερνε την ελπίδα στον λαό, δίνει αέρα στα πανιά της εργοδοσίας και των τραμπούκων της! Η κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια όχι μόνο ψηφίζει νέα πιο βάρβαρα μνημόνια, όχι μόνο προσπαθεί να περιορίσει το απεργιακό δικαίωμα, αλλά δίνει το δικαίωμα στην εργοδοσία να επιστρατεύει ανθρώπους της νύχτας και φασίστες εναντίον των απεργών! Η πολιτική αθλιότητα σε απίστευτα μεγαλεία!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ