22 Ιαν 2018

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία νομιμοποίησε και το 3ο μνημόνιο…

        


Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία δε νομιμοποίησε μόνο τη Χρυσή Αυγή, αφού δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους διοργανωτές να καταδικάσει τις κραυγές της για εισβολή στα Σκόπια. Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία νομιμοποίησε και το 3ο μνημόνιο αφού οι συγκεντρωμένοι ανέχτηκαν ανάμεσά τους να περπατήσουν όχι μόνο Χρυσαυγίτες αλλά και τύποι οι οποίοι ψήφισαν το 3ο μνημόνιο παρά την εντολή του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα!
Έτσι οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου συμβάδισαν και βροντοφώναξαν για τη Μακεδονία μαζί με αυτούς οι οποίοι με πολιτικό πραξικόπημα ακύρωσαν την απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του Ιούλη του 2015 και ψήφισαν το τρίτο και βαρβαρότερο μνημόνιο!
Χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία αλλά σ’ αυτό το συλλαλητήριο συμμετείχαν βουλευτές που ψήφισαν και πολιτικοί παράγοντες που στήριξαν το τρίτο μνημόνιο κόντρα στις απανωτές εντολές του Ελληνικού λαού! Δεν πείραξε καθόλου τους διοργανωτές ότι μεταξύ τους στέκονταν σ’ αυτό το συλλαλητήριο προδότες που πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό παραδίδοντάς τον στα νύχια και στα δόντια των «θεσμών» και των ντόπιων πλουτοκρατών! Με αυτούς τους προδότες μαζί οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου βροντοφώναξαν «όχι στην προδοσία της Μακεδονίας»! Οι προδότες του λαού θα προστατέψουν τη Μακεδονία από την προδοσία! Μεγάλη κι ατέλειωτη πλάκα!!
Η νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, του εθνικισμού και του 3ου μνημονίου ήταν τα εμφανή κατορθώματα αυτού του συλλαλητηρίου! Υπάρχουν κι άλλα κατορθώματα που θα φανούν στη συνέχεια και έχουν να κάνουν με τους σχεδιασμούς των «γερακιών» του πολέμου στη Βαλκανική!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ