12 Ιαν 2018

Ανερυθρίαστο στριπτίζ του εργοδοτικού συνδικαλισμού!

        


Ο εργοδοτικός συνδικαλισμός δεν απεργεί! Ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός δεν αντιδράει στο πολυνομοσχέδιο! Γιατί;! Γιατί προφανώς το πολυνομοσχέδιο δεν είναι αντεργατικό όπως λένε οι ταξικές δυνάμεις και τα ταξικά σωματεία, αλλά είναι φιλεργατικό όπως λένε η Αχτσιόγλου και ο Τσακαλώτος! Βέβαια Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος και εργοδοτικός συνδικαλισμός συντάσσονται στην ίδια γραμμή με τον Ντάισελμπλουμ και τους άλλους υπαλλήλους των «τοκογλυφικών κορακιών» τα οποία επικροτούν το πολυνομοσχέδιο! Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Τσίπρας, Φωτίου και εργοδοτικός συνδικαλισμός συντάσσονται στην ίδια πλευρά με τους Βιομήχανους που εγκρίνουν το πολυνομοσχέδιο! Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος και λοιπός κυβερνητικός θίασος μαζί με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό συντάσσονται με τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη που συμφωνούν με τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν και κάτι παραπάνω!
Ο εργοδοτικός συνδικαλισμός αυτές τις ημέρες τάχθηκε απροκάλυπτα  με το μέρος της εργοδοσίας, των «θεσμών» και των πολιτικών υπαλλήλων της πλουτοκρατίας (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και λοιπά αστικά κόμματα), χωρίς να κρατήσει ούτε τα προσχήματα! Απέναντι στη λαίλαπα και τον ορυμαγδό όρθιο στέκεται μόνο το ταξικό κίνημα, μόνο το ΠΑΜΕ βροντοφωνάζοντας ότι η αντιλαϊκή πολιτική δεν θα περάσει! Μόνο τα ταξικά σωματεία και οι ταξικές ομοσπονδίες κήρυξαν απεργία, πάλεψαν για την επιτυχία της, οργάνωσαν πικετοφορίες, μοίρασαν ανακοινώσεις, ενημέρωσαν τον λαό για το νέο αντεργατικό οδοστρωτήρα και τον κάλεσαν να συμμετέχει στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις, συγκρούστηκαν με αυτούς που θέλουν να θάψουν ζωντανό τον λαό, οργανώνουν εξορμήσεις για το Σαββατοκύριακο και μεγάλη συγκέντρωση για την Δευτέρα που τα αστικά κόμματα θέλουν να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο! Ο εργοδοτικός συνδικαλισμός αποφάσισε να κάνει απροκάλυπτα πλάτες στην εργοδοσία και στην κυβέρνηση για να τσακιστεί η εργατιά! Ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός αποφάσισε αυτή τη φορά να μην κηρύξει απεργία ούτε για τα μάτια του κόσμου όπως έκανε τις άλλες φορές.
Τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες είναι η απάντηση σε όσους είχαν αυταπάτες για τον ρόλο του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού! Είναι προδότες της εργατικής τάξης σε διατεταγμένη υπηρεσία υπεράσπισης των συμφερόντων των καπιταλιστών με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο! Αυτό ακριβώς είναι ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός που βάζει αυτές τις ημέρες απροκάλυπτα πλάτη στην ψήφιση των νέων αντιλαϊκών βαρβαροτήτων!
Τις ημέρες αυτές ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός ανερυθρίαστα μπροστά σ’ όλον τον λαό κάνει στριπτίζ για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των πλουτοκρατών! Τις ημέρες αυτές ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός βροντοφωνάζει στον λαό ότι απροκάλυπτα υπερασπίζει τα συμφέροντα των πλουτοκρατών! Στο χέρι των εργατών, στο χέρι του λαού είναι να δώσουν τέρμα επιτέλους στις αυταπάτες και να συνταχθούν με τις ταξικές δυνάμεις, με τα ταξικά σωματεία που παλεύουν όχι απλά για να τερματιστεί η αντιλαϊκή επέλαση αλλά για να ξεκινήσει η λαϊκή αντεπίθεση! Τα ταξικά σωματεία σάλπισαν αντεπίθεση! Στο χέρι του λαού είναι να ανταποκριθεί στο σάλπισμα και να τσακίσει αυτήν την πολιτική!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ