25 Ιαν 2018

Τίμιοι πατριώτες κι όχι φασίστες και ρατσιστές!

       


Ορισμένοι τραγικοί, ελεεινοί και τρισάθλιοι άρχισαν να αποκαλούν αυτούς που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία φασίστες και ρατσιστές! Άποψη απαράδεκτη και πολιτικοποιημένη μακριά από την πατριωτική χροιά και τον πατριωτικό τόνο των συλλαλητηρίων πέρα από κόμματα και από χρώματα!
Φασίστες και ρατσιστές όσοι παραβρίσκονταν σ’ ένα συλλαλητήριο μαζί με τους δολοφόνους του Φύσσα! Γιατί φασίστες και ρατσιστές;! Δηλαδή όποιος συχνάζει στα ίδια συλλαλητήρια με τους φονιάδες του Φύσσα είναι φασίστας και ρατσιστής;!
Φασίστες και ρατσιστές επειδή χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν τον στρατηγό γιατί εκείνος αποκαλούσε τους βρωμοσκοπιανούς γυφτοσκοπιανούς;! Επειδή έλεγε την αλήθεια;! Επειδή έλεγε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και έβαζε τους Σλαβόγυφτους τους Σκοπιανούς στη θέση τους, που τολμάνε να παριστάνουν και τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου;! Επειδή έλεγε με τ’ όνομά τους τις μαϊμούδες τους Σκοπιανούς που όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο όπως σωστά είπε και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ;! Φασίστες και ρατσιστές επειδή άκουγαν αλήθειες και τις χειροκροτούσαν;!
Φασίστες και ρατσιστές επειδή χειροκροτούσαν και επευφημούσαν τον Παναγιότατο Μητροπολίτη που φώναζε ότι είναι φασίστας, που κραύγαζε ότι προτιμάει να τον λένε ναζιστή παρά κατσαπλιά, χουντικό παρά συμμορίτη, εθνικιστή παρά άθεο, Χρυσαυγίτη παρά αριστερό, ακροδεξιό παρά αντάρτη, φασίστα παρά προδότη;!! Επειδή έλεγε αλήθειες ο Παναγιότατος;! Επειδή αποκαθιστούσε την τάξη παρουσιάζοντας τον ναζισμό ως Ελληνική πατριωτική έννοια;! Φασίστες και ρατσιστές γι’ αυτό;!
Φασίστες και ρατσιστές είναι όσοι αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές αυτούς που χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν τους φωτισμένους ανθρώπους, τους Άριους που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη! Γιατί αφενός οι Σκοπιανοί είναι παλιόγυφτοι και αφετέρου γιατί Έλληνες πατριώτες είναι και οι ναζιστές! Αυτά που έλεγαν οι ομιλητές ήταν άκρως πατριωτικά! Φασιστικά είναι τα μούτρα όσων χαρακτηρίζουν εθνικιστικά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και φασίστες όσους συμμετείχαν! Γιατί αφού οι εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία δεν ήταν ρατσιστές και φασίστες, δεν ήταν ούτε ρατσιστικό ούτε φασιστικό το «γυφτοσκοπιανοί» και τα άλλα έντιμα που ακούστηκαν!
Το συλλαλητήριο του Αιγίου για την Μακεδονία μας άφησε απόλυτα ευχαριστημένους γιατί εκεί ο Παναγιότατος μας έκανε περήφανους με αυτά που έλεγε!  Αυτός που μας στεναχώρησε λίγο ήταν ο άλλος Παναγιότατος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν επανέλαβε στην ομιλία του όπως είχε κάνει πριν δύο χρόνια, την προτροπή να εισβάλουμε στα Σκόπια για να απελευθερώσουμε την προαιώνια Ελληνική γη, ίσως φοβούμενος ότι θα τον πούνε φασίστα! Φασίστες είναι αυτοί που μας λένε φασίστες Παναγιότατε! Η εισβολή στα Σκόπια δεν είναι φασιστική, αλλά πατριωτική προτροπή!
Ελπίζουμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας να ειπωθούν περισσότερες πατριωτικές αλήθειες!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ