14 Φεβ 2018

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ συνέλαβαν 8 Συριζαίους!

        

Πόλεμος μεταξύ των Συριζαίων ξέσπασε σήμερα στην Αθήνα. Οκτώ μέλη του Συριζαίικου κινήματος «Δεν Πληρώνω» συνελήφθησαν από τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αρπάξει τη Λαϊκή Κατοικία και το Συριζαίκο «Δεν Πληρώνω» προσπαθεί να αποτρέψει την αρπαγή! Δεν έφτανε το τσίρκο της σύλληψης Συριζαίων από τα Συριζαίικα ΜΑΤ, αλλά το θέατρο του παραλόγου έμελλε να συνεχιστεί και με τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία προσήλθε στη ΓΑΔΑ για να υπερασπιστεί τους οκτώ αγωνιστές συλληφθέντες! Η Ζωή μάλιστα θα υποβάλει μηνύσεις γιατί οι οκτώ προσήχθησαν χωρίς κατηγορίες!
Γέλιο με μαύρο δάκρυ προκαλούν με τις ενέργειές τους οι Συριζαίοι «Δεν πληρώνω», οι οποίοι έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τον στήριξαν για να σταυρώσει τον Ελληνικό λαό και κατόπιν μεταλλάχτηκαν από Συριζαίοι σε Λαϊκή Ενότητα, σε Πλεύση Ελευθερίας και ποιος ξέρει σε τι άλλο! Γέλιο με μαύρο δάκρυ προκαλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου που άνοιξε παραμονές δεκαπενταύγουστου τη Βουλή για να ψηφιστεί πραξικοπηματικά το τρίτο μνημόνιο και τώρα παριστάνει την Πασιονάρια! Γέλιο με μαύρο δάκρυ προκαλούν Κωνσταντοπούλου, Κουβέλης και τα γκρουμπούσκουλά τους παριστάνοντας ότι δίνουν μάχες για να σωθεί η λαϊκή κατοικία όταν αυτοί οι ίδιοι έδωσαν τη λαϊκή κατοικία βορά στους τραπεζίτες!
Η κωμωδία που παίζουν όλοι οι πρώην Συριζαίοι παριστάνοντας ότι μάχονται για τη λαϊκή κατοικία μόνο αναγούλα προκαλεί στο λαό! Η υπόθεση της λαϊκής κατοικίας είναι σοβαρή για να αφεθεί στα χέρια αυτών που κορόιδεψαν τον λαό και συνεχίζουν να τον κοροϊδεύουν ακόμα! Ας τραβήξουν λοιπόν οι πρώην Συριζαίοι και τα συμπορευθέντα με αυτούς εξωκοινοβουλευτικά γκρουμπούσκουλα, τα οποία διαδήλωναν για να στηρίξουν τις Συριζαίικες διαπραγματεύσεις στην Ευρώπη, κατά τον αγύριστο και ας αφήσουν την λαϊκή κατοικία να την υπερασπίσουν τίμιοι αγωνιστές με κότσια! Γιατί οι λαϊκές κατοικίες είναι Θερμοπύλες που για να κρατηθούν χρειάζονται παλικάρια κι όχι ψεύτες, απατεώνες και λωποδύτες που έταζαν στο λαό ελπίδα και του έφεραν λεπίδα!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ