1 Φεβ 2018

Τα Blue Moon νέα

Τα μάθατε τα νέα; Το ξανανοίξαμε το Γκουαντάναμο και σας περιμένουμε. Μετά βαΐων και κλάδων. (Ντόναλντ Τραμπ).
Τα μάθατε τα νέα; Τέταρτο κόμμα και στην Κύπρο η χρυσαυγίτικη απόφυση, ανοίγουμε κεφάλια και σας περιμένουμε (κυπριακός ψηφίσας λαός).
Τα μάθατε τα νέα; Την τουρκική ημισέληνο την ευλόγησαν ο Οικουμενικός Έλληνας κι ο Αρμένιος Πατριάρχης εις την Πόλιν (Ιstanbul) στην πρώτη μουσουλμανική σταυροφορία, όχι μόνον του 21ου αλλά και όλων των αιώνων (σιγά μην ασχοληθεί ο Νίκος Φίλης).
Τα μάθατε τα νέα; Ο χρυσαυγίτης Μίχος έβαλε τον ΛΑΟΣ στη βουλή κι ακολουθούν Καμπότζη, Βιετνάμ και Μιανμάρ, χωρίς ψήφο και ποσοστώσεις (με απόφαση των φυρερίσκων που δε φαίνονται στη σημαδεμένη τράπουλα των αστών).
Τα μάθατε τα νέα; Ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (κατά δήλωσή του δις στην ΕΡΤ), σε πονηρούς καιρούς. Οπότε  όλα παίζονται σε κυριλλικό αλφάβητο.
Υπάρχουν έντονες φήμες ότι την Κυριακή του συλλαλητηρίου ο ουρανός της Αθήνας θα γεμίσει από drones, που θα ανθρωπομετρούν το μήκος, το πλάτος, την επιμήκυνση, το ειδικό βάρος, την ποσότητα, τη σύνθεση, και ενδεχομένως και την αλυσίδα του DNA  (α, ρε καθάρματα Κρικ και Γουάτσον) των συμμετεχόντων. Και για να μη μαγκώσει η χώρα – μεντεσές, όπως είπε και ο αμερικανός  πρέσβης πιο πούρος κι απ’ τον Πιουριφόι την Ελλάδα μας, μετά το τέλος της συγκέντρωσης τα drones δεν θα πετάξουν φυλλάδια, αλλά ειδικές ταινίες λαδώματος, για ν’ ανοιγοκλείνει η πόρτα, με την ευκολία που έχουν αυτές των saloon της Άγριας Δύσης ή των vintage δημοσίων αποχωρητηρίων.
Προσοχή, τα νέα περί drones, είναι για την ώρα ελεγχόμενες φήμες, όπως η απεργία στο Κόκκινο και το ενδεχόμενο να ζητήσει η ατιμασμένη κι εγκαταλελειμμένη ΑΕΠΙ πνευματικά δικαιώματα, και για τα τραγούδια του Μίκη, και για την ηχογράφηση του βηματισμού του τάγματος εφόδου των χρυσαυγιτών, που φιλοδοξούν να σκεπάσουν τον κρότο και τη λάμψη του κοινοβουλευτισμού. Δηλαδή αν δεν μάθατε τα νέα, κατασκευάστε τα! Άλλωστε το blue moon με ολική έκλειψη αυτής της εβδομάδας θα ξαναφανεί μετά από 150 χρόνια, όταν θα έχει λυθεί και το μακεδονικό και το οιδιπόδειο! Συμπλέγματα αριστεράς-δεξιάς , και μετά και άνευ Κυρίου…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ