20 Μαΐ 2018

Μπούλινγκ από κνίτες καταγγέλλει ο Γιάννης Αγγελάκας


“Από τη στιγμή που βρίσκονται στο ΚΚΕ πώς να καταλάβουν”, υπερθέματισε κι ο Παυλίδης, διότι εμ να είσαι να λοβοτομημένος, εμ να μην χειροκροτείς κι αυτόν που σου ανοίγει τα μάτια για το ποιόν σου πάει πολύ. Ο Αγγελάκας μάλιστα προσέθεσε πως στο facebook κνίτες του έγραψαν να “ψοφήσεις, βρομοκαριόλη”, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε τα μέλη της ΚΝΕ έχουν επώνυμους λογαριασμούς με κύρια δραστηριότητα τα καντήλια στον Αγγελάκα. Ακόμα και με ψευδώνυμα βέβαια δε θα μπορούσαν να ξεγελάσουν τον καλλιτέχνη, που την κουκουεδίλα την μυρίζεται από χιλιόμετρα, καθώς ο πατέρας του ήταν οργανωμένος κομμουνιστής. Ακολουθεί δακρύβρεχτη μαρτυρία που θα έκανε τον Φρόυντ να ανατσουτσουρίσει από συγκίνηση για την πολλοστή επιβεβαίωση των θεωριών του:
“Το έζησα το ΚΚΕ στο σπίτι μου, ήταν οργανωμένος κομμουνιστής ο πατέρας μου και η πρακτική του στο σπίτι ήταν φασιστική. Μικροαστός με τα σύνδρομα του καθωσπρέπει νοικοκύρη, που τα παιδιά του δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, γιατί φοράς αυτά, γιατί ακούς ροκ. Το έζησα, το κατάλαβα από μικρός, αγνός κομμουνισμός και μικροαστισμός μαζί σε κοκτέιλ. Ο μικροαστισμός είναι η ρίζα του φασισμού.”
Φασισμός είναι οι τσακωμοί κομμουνιστών μπαμπάδων με τους έφηβους γιους τους, γκέγκε;
Επιπλέον δήλωσε πως δε θα πήγαινε ποτέ σε φεστιβάλ της ΚΝΕ (σοκ!), κι όταν δυο κνίτες είχαν προτείνει στις “Τρύπες” να εμφανιστούν επί σκηνής, τους έδιωξε λόγω της αντίθεσης του ΚΚΕ στην αποποινικοποίηση της κάνναβης. Και πολύ καλά έκανε, διότι ορδές κνιτών θα καραδοκούσαν να του πάρουν το μπάφο από το στόμα και δεν είναι να παίζεις με αυτά.
Η συνέχεια της συνέντευξης δεν δικαιώνει τόσο τις υψηλές προσδοκίες, διότι μας δίνει απλώς μια αριστερή εκδοχή του “μαζί τα φάγαμε”, λέγοντας πως η τηλεόαρση μας καθόρισε και “αυτά τραβάμε τώρα. Δάνεια, σπίτια, μεγάλη ζωή, αμάξια, ύλη, ύλη, ύλη…”
Ακολούθησε ένα σεμνό και ταπεινό ξεπλυματάκι του Σύριζα, στο κατάλληλο έντυπο-Αριέλ εξάλλου, διότι ναι μεν μπορεί να “είπε ψέμματα” και να “έκανε πονηράδες”, αλλά βρε αδερφέ “κάνουν κάτι πραγματάκια τα οποία δεν θα γίνονταν ποτέ. Σύμφωνο συμβίωσης, θεραπευτική κάνναβις, λεπτομέρειες σημαντικές για μια κοινωνία που είμαστε κολλημένοι δεκαετίες πίσω.” Κλείνοντας μάλιστα, κι ίσως από ζήλεια στον Παυλίδη, που μόλις τέθηκε το θέμα Σύριζα άφησε λίγο το ρόλο του ολιγόλογου κλακαδόρου ξεσπαθώνοντας υπέρ της κυβέρνησης, ο Αγγελάκας για όσους δεν κατάλαβαν, ως Μακιαβέλι από τα Λιντλ, απάντησε στο ερώτημα για το αν έχει απωλέσει το ηθικό πλεονέκτημα ο Σύριζα:
 Δεν είμαι σίγουρος. Το έχασε που δεν έκανε τα επαναστατικά που έλεγε για τα μνημόνια και παραδόθηκε άνευ όρων. Αλλά με κάτι λεπτομέρειες προσπαθεί να το διασώσει. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και όταν μια κυβέρνηση περνάει μερικά νομοσχέδια που κάνουν την κοινωνία να προχωρά λίγο παραπέρα, κάτι είναι. Μην περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα από τη μια ημέρα στην άλλη, ειδικά σε αυτή τη χώρα που δεν έχει και παράδοση σε σοβαρές κυβερνήσεις….
Διότι κύριοι, στις λεπτομέρειες εκτός από το διάβολο κρύβεται και η εξιλέωση της “Αριστεράς”, που μπορεί να παραδόθηκε, αλλά είναι τουλάχιστον σοβαρή και θα επιτρέψει και καμιά γλαστρούλα στα μπαλκόνια, που έλεγε κι ο πάντα πρωτοπόρος ΓΑΠ.
Εν πάσει περιπτώσει, εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επερχόμενη περιοδεία του ανά την Ελλάδα και προτείνουμε του χρόνου να αποσταλεί στη Eurovision. Όπως απέδειξε η ισραηλινή συμμετοχή φέτος και η ουκρανική πρόπερσι, ο συνδυασμός “μπούλινγκ και αντικομμουνισμός” είναι ακαταμάχητος κι εγγύηση για την επιστροφή της χώρας μας στον τελικό και την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ