9 Ιουν 2018

Οι θεομπαίχτες οι Συριζαίοι πετούν την μπάλα στους… τρανσέξουαλ!

        


Οι θεομπαίχτες οι Συριζαίοι, αυτοί οι απίστευτοι τύποι που έγιναν κυβέρνηση σκίζοντας μνημόνια στα λόγια και μόλις έγιναν κυβέρνηση αντί να σκίσουν τα μνημόνια έσκισαν τον λαό ψηφίζοντας νέα βαρβαρότερα μνημόνια, αυτοί οι απίστευτοι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες παραμονές της ψήφισης του νέου βάρβαρου αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου το οποίο θα ψηφίσουν με διαδικασίες express, πετούν την μπάλα στους τρανσέξουαλ για να στηρίξουν πάνω τους για μία ακόμα φορά την προοδευτικότητα της πολιτικής τους, μιας και όποιος υπερασπίζεται την όποια διεκδίκηση των τρανσέξουαλ ή των ομόφυλων είναι αυτομάτως προοδευτικός, και αφενός να αποπροσανατολίσουν από την ψήφιση της νέας αντιλαϊκής βαρβαρότητας και αφετέρου να γδάρουν τον κοσμάκη ζωντανό ανεμίζοντας την σημαία των ομοφύλων, των τρανσέξουαλ και των μαλακών ναρκωτικών ως αποδεικτικό προοδευτικότητας της σφαγής του λαού!
Οι αθεόφοβοι, οι θεομπαίχτες οι Συριζαίοι κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, λίγες ημέρες πριν ψηφίσουν το νέο, άθλιο, βάρβαρο, αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο, με την οποία ρωτούν τον υπουργό Εσωτερικών αν θα άρει τον αποκλεισμό των τρανσέξουαλ από τις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της αστυνομίας, γιατί ο αποκλεισμός αυτός έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους που ψήφισαν πρόσφατα διάφοροι πονηροί, όχι μόνο κυβερνητικοί, για την ταυτότητα φύλου, αλλά και γιατί παραβιάζει με σαφή τρόπο τη νομοθεσία για την ίση μεταχείριση στον χώρο της εργασίας! Άλλο τι θα ακούσουμε από αυτούς τους απίστευτους που αράδιασαν ένα σωρό ψέματα στο λαό για να γίνουν κυβέρνηση και τώρα προσπαθούν να ξεχαστούν οι αντιλαϊκές βαρβαρότητες που ψηφίζουν τη μια μετά την άλλη, με το πέταγμα της μπάλας μια στους ομόφυλους, μια στους τρανσέξουαλ και μια στα μαλακά ναρκωτικά! Στο τέλος οι θεομπαίχτες οι Συριζαίοι, την ώρα που θα στήνουν τις γκιλοτίνες στις πλατείες για ομαδικούς αποκεφαλισμούς, θα καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή για τη δημιουργία ειδικής κατηγορίας για τους ομόφυλους και τους τρανσέξουαλ όσον αφορά την εισαγωγή τους στις σχολές της αστυνομίας, όπως η κατηγορία των πολύτεκνων για παράδειγμα, προκειμένου να καλύψουν τον θόρυβο της γκιλοτίνας και τις φωνές από τους αποκεφαλισμούς!
Αλλά για να σοβαρέψουμε και λίγο, όσο μπορεί να σοβαρέψει κανείς με αυτούς τους τσαρλατάνους, που την ώρα κατά την οποία εξανδραποδίζουν τον λαό παριστάνουν τους προοδευτικούς στην πλάτη των τρανσέξουαλ. Αφού ήταν να κάνουν ερώτηση για τους τρανσέξουαλ γιατί δεν την έκαναν ολοκληρωμένα;! Γιατί δεν ρωτούν και τον υπουργό Άμυνας για την εισαγωγή των τρανσέξουαλ στις στρατιωτικές σχολές;! Γιατί δεν ρωτούν τον υπουργό Άμυνας και για το δικαίωμα των τρανσέξουαλ να υπηρετήσουν την πατρίδα και ως απλοί φαντάροι;! Γιατί δεν ζητούν από τον υπουργό Άμυνας να καταργήσει το Ι5 ψυχολογικό έτσι ώστε να υποχρεούνται να υπηρετήσουν την θητεία τους άοπλα όλοι όσοι προσέρχονται στα κέντρα, άλλοι παριστάνοντας τους Ναπολέοντες, άλλοι παριστάνοντας τους Ρωμαίους, άλλοι παριστάνοντας τους Δελαπατρίδηδες και άλλοι παριστάνοντας τις Κολομπίνες και τις Ιουλιέτες για να γλιτώσουν τη στρατιωτική θητεία;! Γιατί;! Τα δικαιώματα της όποιας κοινωνικής ομάδας ξεκινούν και τελειώνουν όπου γουστάρουν οι αθεόφοβοι οι Συριζαίοι;! Αφού κάποιος μπορεί να κρατήσει όπλο στην Αστυνομία, μπορεί να το κρατήσει και στον στρατό!
Παρεμπιπτόντως… θα ρωτήσουν καμιά φορά οι Συριζαίοι τους υπουργούς τους γιατί τα παλικάρια, είτε κανονικά είτε τρανσέξουαλ, που θέλουν να γίνουν αξιωματικοί της Αστυνομίας και αστυφύλακες δεν υπηρετούν πρώτα τον Ελληνικό Στρατό;! Μήπως όλοι όσοι φιλοδοξούν να φυλάξουν τους πολίτες από την παραβατικότητα θα έπρεπε να φυλάξουν πρώτα τους πολίτες υπερασπίζοντας με το όπλο στο χέρι την εδαφική ακεραιότητα της χώρας στον Έβρο;! Μήπως;! Μήπως αυτοί που προπαντός φιλοδοξούν να κάνουν ένοπλη υπηρεσία θα έπρεπε να υποχρεούνται  πρώτα να υπηρετήσουν τον Ελληνικό Στρατό, όπως είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες;! Μήπως;!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ