5 Ιουν 2018

Τραμπουκισμοί Γκλέτσου κατά αγροτοσυνδικαλιστή στη Στυλίδα

Ήταν Γενάρης του 2011 όταν  ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος,   ξύλωνε τις μπάρες στα διόδια της Πελασγίας, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής, ενώ πριν δύο χρόνια δήλωνε έτοιμος, αν χρειαζόταν, να “ανατινάξει τα διόδια”. Έκτοτε, όταν δεν απασχολεί το ΜΜΕ με δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, το ενδιαφέρον μονοπωλεί η βεντέτα του με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και οι δηλώσεις στήριξης στον “μπαρουτοκαπνισμένο” Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επίσης ως “εξαιρετικό νέο άνθρωπο.
Φαίνεται πως η ταύτιση του με την αντιαγροτική κυβερνητική και ευρωπαϊκή πολιτική- παρά τις επιμέρους διαφωνίες και “συγκρούσεις” του με στελέχη του Σύριζα και της ΝΔ-  είναι τέτοια, που κάνει το δήμαρχο Στυλίδας να αδιαφορεί πλέον για τη συντήρηση του “αγωνιστικού” του προφίλ έναντι των αγροτών του δήμου και της περιφέρειας στην οποία δήλωσε πως προτίθεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά υπερβαίνει τα εσκαμμένα στην προάσπισή της, φτάνοντας στο σημείο να τραμπουκίζει όσους αγροτοσυνδικαλιστές αντιτίθενται σε αυτή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας και των Αγροτικών Συλλόγων Στυλίδας και Πελασγίας, στη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα ψήφισμα των συλλόγων για προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος αφού προώθησε την καταψήφιση του ψηφίσματος, εκτόξευσε απειλές και τελικά χειροδίκησε κατά του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας, Κώστα Ζαρκαδούλα.
Όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι καταγγέλλοντες αγρότες “ο δήμαρχος ξέρει «”να πουλάει τσαμπουκάδες” σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει ότι αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά όταν είναι να προασπίσει έμπρακτα εργαζόμενους, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους που πλήττονται από τις πολιτικές αυτές, την ΕΕ και την ΚΑΠ, τότε δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Είναι ένα πολιτικό “σκυλάκι του καναπέ”, που τσαντίζεται όταν θες να το σηκώσεις από την άνεση που του προσφέρει. Είναι επίσης ένας πολιτικά “θρασύδειλος”, που εμείς που αγωνιζόμαστε οργανωμένα μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και την Ομοσπονδία για την επιβίωσή μας, δεν θα του απαντήσουμε με μπουνιές, αλλά με κλιμάκωση του αγώνα μας”.
Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε από την πλευρά μας είναι πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα, κι ότι ο σχεδόν ανεξαίρετος κανόνας που θέλει όσους φεύγουν από το ΚΚΕ – έστω κι απλοί συνεργαζόμενοι σαν το Γκλέτσο – να ακολουθούν έναν ολισθηρό δρόμο δίχως πάτο δυστυχώς επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ