27 Ιουν 2018

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ




 Η Λαϊκή Συσπείρωση μετά τις τελευταίες σημερινές αρνητικές εξελίξεις με


την άφιξη των ΜΑΤ και την ανάπτυξή τους στη περιοχή της Λευκίμμης αλλά και τη παραπληροφόρηση με χοντρά ψέματα του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο , όπου αρνιόταν την άφιξη των ΜΑΤ και διερωτόταν υποκριτικά «…Πού είδατε εσείς τα ΜΑΤ ;», ζήτησε σήμερα την κατεπείγουσα σύγκλειση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την καταδίκη της άφιξης των ΜΑΤ και την άμεση αποχώρηση τους από την Κέρκυρα. Ο δήμαρχος αρνήθηκε το αίτημα με αστείες και αστήρικτες δικαιολογίες.
Μετά από αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τα εργατικά – λαϊκά στρώματα του νησιού μας,  να καταδικάσουν άμεσα και μαζικά ,μέσα από  τα εργατικά σωματεία, τους Αγροτικούς και φοιτητικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γυναικών,  την βία και την καταστολή που με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ αλλά και της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να επιβάλουν στο λαό της νότιας Κέρκυρας και όχι μόνο.
Η τρομοκρατία και η καταστολή, είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους προωθείται η κυβερνητική πολιτική για την ανάπτυξη των κερδών των ομίλων. Πάει χέρι – χέρι με τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ. Όσες παραιτήσεις των ιθυνόντων και αν υπάρξουν, όσα κροκοδείλια δάκρυα και αν χυθούν, δεν αλλάζουν το γεγονός ότι, η ανάπτυξη ΤΟΥΣ τσακίζει τη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας. Η απάντηση βρίσκεται στην οργανωμένη και ταξικά προσανατολισμένη πάλη του λαού μας, για το δίκιο και τα δικαιώματά μας.

                                                           Κέρκυρα,      26/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ