2 Ιουλ 2018

Ειναι ο καπιταλισμός βρε ηλίθιε


Ο διάσημος ηθοποιός άρνολντ σβαρτζενέγκερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του να κοιμάται στο δρόμο κάτω από το διάσημο χάλκινο άγαλμα του, και δυστυχώς έγραψε "πώς έχουν αλλάξει οι καιροί"...
Ο λόγος που έγραψε τη φράση δεν ήταν μόνο επειδή ήταν γέρος, αλλά επειδή όταν ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια, εγκαινίασε ένα ξενοδοχείο με το άγαλμά του......τοτε η διεύθυνση του ξενοδοχείου είπε στον ' Αρνολντ, οτι" οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να έρθεις και να έχεις ένα δωμάτιο για σένα."
Οταν ο ' ρνολντ παραιτήθηκε ως κυβερνήτης και πήγε στο ξενοδοχείο, η διεύθυνση αρνήθηκε να του δώσει ένα δωμάτιο κ υποστήριξε ότι πρέπει να πληρώσει γι ' αυτό...
Έφερε μια τσάντα ύπνου και στάθηκε κάτω από το άγαλμα και εξήγησε τι ήθελε να πει: " Όταν ήμουν σε μια σημαντική θέση, πάντα μου έκαναν κομπλιμέντα, και όταν έχασα αυτή τη θέση, με ξέχασαν και δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Μην εμπιστεύεστε τη θέση σας ή το ποσό των χρημάτων που έχετε, ούτε τη δύναμή σας, ούτε τη νοημοσύνη σας, δεν θα κρατήσει. "
Προσπαθώ να μάθω σε όλους ότι όταν είσαι " σημαντικός " στα μάτια των ανθρώπων, όλοι είναι " φίλοι " σου, αλλά όταν δεν θα εχεις καμια ωφέλεια στα συμφέροντά τους, δεν θα έχεις κ την ανάλογη σημασία.
" δεν είσαι πάντα αυτός που νομίζεις ότι θα είσαι πάντα, τίποτα δεν κρατάει για πάντα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ