6 Αυγ 2018

Τεράστιες επιτυχίες του κρατικού μηχανισμού στη Μύκονο!

       


Όπως μεταδίδουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο κρατικός μηχανισμός τις τελευταίες ημέρες έχει συνεχείς επιτυχίες στη Μύκονο, αφού με καλά οργανωμένες και συντονισμένες επιχειρήσεις πολυάριθμων υπαλλήλων καταφέρνει να ανακαλύπτει και να τιμωρεί τη φοροδιαφυγή. Εφοριακοί, αστυνομικοί, δικαστικοί επιμελητές έχουν πέσει με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη εναντίον της φοροδιαφυγής! Στα πλαίσια των συντονισμένων επιχειρήσεων του κρατικού μηχανισμού, εφοριακοί την «πέφτουν» ολόκληρη ημέρα σε μαγαζιά παρακολουθώντας τις εισπράξεις τους για να δούνε εάν αυτές συμφωνούν με τις αποδείξεις!
Μπράβο στον κρατικό μηχανισμό για τις μεγάλες του επιτυχίες στον πόλεμο εναντίον της φοροδιαφυγής! Έτσι για  να μη λένε μερικοί ότι ο κρατικός μηχανισμός δε λειτουργεί. Μπορεί το κράτος να άφησε 90 συνανθρώπους μας να καούν ζωντανοί στην Ανατολική Αττική, αλλά στη μάχη εναντίον της φοροδιαφυγής έχει συνεχείς επιτυχίες! Μπορεί να μην υπάρχουν υπάλληλοι για να παραφυλάνε τα δάση μήπως καούν, αλλά υπάρχουν υπάλληλοι που παραφυλάνε τα μαγαζιά μήπως φοροδιαφεύγουν. Μπορεί να μην υπάρχουν υπάλληλοι για να αντιμετωπίσουν την φωτιά, αλλά υπάρχουν υπάλληλοι για να αντιμετωπίσουν τη φοροδιαφυγή. Βέβαια στην περίπτωση της προστασίας των δασών, των οικισμών και των ανθρώπινων ζωών δεν υπάρχει κέρδος, ενώ οι φόροι πρέπει να εισπραχθούν μέχρι τελευταίας δεκάρας όχι για να πάνε στις λαϊκές ανάγκες, όπως είναι η πυροπροστασία, αλλά για να πάνε στους μεγαλοεπιχειρηματίες και στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους! Άσε που τις περισσότερες φορές τα κέρδη των μεγαλοκαρχαριών ζητούν πυρκαγιές και καμένη γη έτοιμη προς οικοπεδοποίηση.
Μπράβο και ξανά μπράβο στον αριστερό κρατικό μηχανισμό που τολμάει μετά από την εκατόμβη νεκρών στην Ανατολική Αττική, να διαφημίζει τις φοροεισπρακτικές του επιτυχίες στη Μύκονο!

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ