4 Νοε 2018

Δηλαδή εάν όλοι οι αστυνομικοί γίνονταν ομοφυλόφιλοι τα ΜΑΤ θα έδερναν λιγότερο;!

        


Τα εύγε πάνε κι έρχονται, ακόμα κι από μερικούς περίεργους επαναστάτες, στον υπαστυνόμο ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ρατσιστικών Εγκλημάτων και Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας και δηλώνει ομοφυλόφιλος. Τα εύγε προς τον ομοφυλόφιλο υπαστυνόμο αυξήθηκαν λόγω του φιλιού που έδωσε με τον φίλο του κάτω από την Ελληνική σημαία. Οι διάφοροι περίεργοι επαναστάτες πιστώνουν μάλιστα αντιρατσιστική συμπεριφορά στον υπαστυνόμο και τον υπερασπίζονται γιατί ο υπαστυνόμος στοχοποιείται, λέει, από φασίστες οι οποίοι υπερασπίζουν τους «μπάτσους» που λίντσαραν τον Κωστόπουλο, τους «μπάτσους» που έβριζαν την γερόντισσα μετανάστρια, τους «μπάτσους» που θέλουν τους αστυνομικούς άγρια και αμείλικτα όργανα του κράτους! Και αναρωτιόμαστε εμείς, μετά από τέτοιες πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις κάποιων περίεργων επαναστατών, εάν τελικά οι «μπάτσοι» θα γίνουν αστυνομικοί φιλικοί προς τον λαό, εάν γίνουν ομοφυλόφιλοι! Αναρωτιόμαστε μήπως τα ΜΑΤ θα μας δέρνουν λιγότερο εάν οι αστυνομικοί γίνουν ομοφυλόφιλοι! Αναρωτιόμαστε μήπως θα πάψουν να υπάρχουν «ζαρντινιέρες» εάν οι αστυνομικοί γίνουν ομοφυλόφιλοι! Αναρωτιόμαστε μήπως μερικοί θα πρέπει να κουνήσουν τα κεφάλια τους μπας και συνέλθουν, που είναι έτοιμοι να βάλουν προοδευτικό πρόσημο σε όλους τους ομοφυλόφιλους!
Δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι που υπηρετούν το αστικό κράτος μέσα από τα όργανα επιβολής και καταστολής είναι προοδευτικοί;! Ρε θα μας τρελάνετε εντελώς;! Ρε μήπως ήταν προοδευτικοί και όσοι Εγγλέζοι και Αμερικανοί αιματοκυλούσαν τον Ελληνικό λαό στον εμφύλιο πόλεμο επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι;! Τις σεξουαλικές του προτιμήσεις υπερασπίστηκε ο υπαστυνόμος! Δεν αντέδρασε ούτε στους ξυλοδαρμούς από τους συναδέλφους του σε βάρος των αγωνιστών στο άγαλμα του Τρούμαν, ούτε στους ξυλοδαρμούς από τους συναδέλφους του των συνταξιούχων, ούτε στους ξυλοδαρμούς από τους συναδέλφους του των αγωνιστών για να μη βγει η λαϊκή κατοικία στο σφυρί, ούτε στη μετατροπή του «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ», ούτε στις ύβρεις του συναδέλφου του σε βάρος της ηλικιωμένης μετανάστριας, ούτε στο λιντσάρισμα από τους συναδέλφους  του τού Ζακ! Ρε θα μας τρελάνετε εντελώς μερικοί;! Θα βάλει στο τέλος κανένας αξιωματικός των ΜΑΤ τους χωροφύλακές του να μας ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου και μερικοί θα τον υπερασπιστούν και θα του κάνουν και την αγιογραφία γιατί θα δηλώσει ομοφυλόφιλος! Ρε μήπως θα πουν κιόλας ότι καλά μας έκανε γιατί ο αξιωματικός θα μας κατηγορήσει ότι κάναμε ρατσιστικά σχόλια για τον σεξουαλικό προσδιορισμό του;! Ρε μήπως μπερδεύονται μερικοί και σέρνονται στις διαχωριστικές γραμμές του αστικού κράτους για τον προσδιορισμό της προόδου και της συντήρησης με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις και όχι με βάση την πολιτική θέση που παίρνει ο καθένας στην πάλη των τάξεων για την εξουσία;!
Επειδή μάλιστα με ευκολία ορισμένοι περίεργοι επαναστάτες χαιρετίζουν την λεβεντιά του υπαστυνόμου θα θέλαμε να αναρωτηθούμε τι θα έκανε ο λεβέντης υπαστυνόμος ως Ματατζής αντιμετωπίζοντας τον εχθρό λαό ή τι έκανε ο λεβέντης υπαστυνόμος ως Ματατζής αντιμετωπίζοντας τον εχθρό λαό! Θα μοίραζε ή μοίραζε ροδοπέταλα γιατί ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος;! Ρε θα μας τρελάνουν εντελώς μερικοί που παίρνουν θέση στις ψευτοαντιπαραθέσεις που στήνει το αστικό κράτος προσπαθώντας να δημιουργήσει πρόσημα προοδευτικότητας και αριστεροσύνης στην αστυνομία που είναι η σιδερένια φτέρνα του συστήματος;!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ