6 Ιαν 2019

Ποιος είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος που αναγνώρισε τη Ναζιστική Εκκλησία της Ουκρανίας;

        

Ποιος είναι λοιπόν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της Ναζιστικής Εκκλησίας της Ουκρανίας παρουσία τους Ναζιστή Προέδρου της Ουκρανίας Ποροσένκο;! Ποιος είναι αυτός ο παπάς με το μεγάλο κύρος ο οποίος δίνει αξία και βήμα στους Ναζί που ανέτρεψαν με πραξικόπημα στην Ουκρανία την κυβέρνηση;!
Ο Βαρθολομαίος είναι ο θρησκευτικός απόγονος εκείνου του Οικουμενικού Πατριάρχη ο οποίος αφόρισε την επανάσταση του 1821. Ο Βαρθολομαίος, ο πολύς Οικουμενικός Πατριάρχης, είναι ο παπάς που έφαγε «πόρτα» από τον Ιερώνυμο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος πριν από λίγο καιρό. Ο Βαρθολομαίος έφτασε έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Ιερώνυμος δεν τον έβαλε μέσα γιατί είχε πιο σπουδαία πράγματα να κάνει από το να συναντήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Ο Βαρθολομαίος, ο πολύς Οικουμενικός Πατριάρχης, είναι αυτός που κοντεύει να πιαστεί στα χέρια με τον Ιερώνυμο για το κτήμα Προμπονά, για την «μάσα» δηλαδή. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ο παπάς που έχει έρθει σε σύγκρουση με τις δυο ισχυρότερες Ορθόδοξες Εκκλησίες, τη Ρωσική και την Ελληνική, αλλά δεν τον νοιάζει αφού αυτός εκλέγεται από Αρχιεπισκοπές που το ποίμνιό τους δε γεμίζει ταξί ούτε με τον ταξιτζή!
Ο Βαρθολομαίος, ο πολύς Οικουμενικός Πατριάρχης, εκτός των πολλών άλλων είναι ο παπάς ο οποίος στο όνομα του Χριστού ευλογεί τα ιερά όπλα των Τούρκων για να εισβάλουν σε ξένες χώρες. Ο Βαρθολομαίος είναι αυτός που ευλογεί τον Τουρκικό στρατό, αυτόν τον στρατό δηλαδή που κάθε ημέρα παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, που κάθε ημέρα αμφισβητεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και τα σύνορά της.
Αυτός είναι ο πολύς Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που χθες Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, παραμονή των Φώτων, αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της Ναζιστικής Εκκλησίας της Ουκρανίας με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ. Και εις ανώτερα Άγιε Πατέρα Βαρθλολομαίε…

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ