22 Ιαν 2019

Γιάννης Γκιόκας προς κυβέρνηση – “Καταδικάζετε τους Γκοτζαμάνηδες του διαδικτύου;”

 (VIDEO)

Απάντηση στη συντονισμένη εκστρατεία του Σύριζα κατά του ΚΚΕ για τη στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε από βήματος βουλής ο Γιάννης Γκιόκας, θέτοντας το – ρητορικό προφανώς – ερώτημα για το αν η κυβέρνηση καταδικάζει την προβοκατόρικη επίθεση με πρωταγωνιστή των διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου τύπου Θανάση Καρτερό.
«Μιλάει η κυβέρνηση για τους Γκοτζαμάνηδες των sms -και σωστά- που απειλούν βουλευτές, που κάνουν τραμπουκισμούς, κλπ. Τους Γκοτζαμανηδες και τους Γκεμπελίσκους του διαδικτύου, οι οποίο οργανώνουν προβοκάτσιες ότι δήθεν το ΚΚΕ συμμετέχει στα εθνικιστικά συλλαλητήρια και όλο αυτό είναι ενορχηστρωμένο από τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου, το καταδικάζετε;»
Είναι σαφές ότι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του κυβερνητικού κόμματος θα βγουν κι εδώ την εφαρμογή τους. Μόνο το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα του κάθε λογής “Γκοτζαμάνηδες”, ακόμα κι όταν αυτοί θίγουν πολιτικούς του αντιπάλους. Ο Σύριζα από την άλλη προφανώς δε θα μπορούσε να καταδικάσει τα σπλάχνα από τα σπλάχνα του, παρότι είναι είναι δεξιοτέχνης στο να διαχωρίζει τη θέση του … από τον εαυτό του. Κι αυτό γιατί εν προκειμένω ο σκοπός, δηλαδή η συκοφάντηση των θέσεων του ΚΚΕ βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα και απαιτεί πλήρη κομματική και κυβερνητική ομοψυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ