22 Απρ 2019

Περιοδείες του Γιωργου Κουλούρη στην Νότια Κέρκυρα 18-20 Απρίλη




Την Πέμπτη 18 Απριλίου ο Γιώργος Κουλούρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λευκίμμης και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς.
Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στους Βιταλάδες. Στην ομιλία του ο Γιώργος Κουλούρης αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και του νερού, η αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία, οι ελεύθεροι χώροι, η ανεργία κ.α. Μεγάλα ή μικρά, τα προβλήματα συνδέονται άρρηκτα με την εφαρμοζόμενη πολιτική των κυβερνήσεων, που από τη μια στηρίζει με πακτωλό χρημάτων και διευκολύνσεων τους μεγαλοεπιχειρηματίες και από την άλλη εξαθλιώνει το λαό.



Ανέδειξε τις διαχρονικές ευθύνες των παρατάξεων στους Δήμους και τις Περιφέρειες που υλοποιούν πρόθυμα αυτή την πολιτική και δεν συγκρούονται με τις κυβερνήσεις και το αντιδραστικό πλαίσιο του Καλλικράτη. Τόνισε ότι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης από όποια θέση κι αν βρεθούν, ήταν και θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό των κοινωνιών που διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους, όχι ευκαιριακά, αλλά σταθερά και με προσανατολισμό τις λαϊκές ανάγκες κόντρα στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών ντόπιων και ξένων.
Κατήγγειλε την προσπάθεια υποψηφίων και συνδυασμών, που στήριξαν και στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, να εμφανιστούν σήμερα ως «ανεξάρτητοι» και «ακομμάτιστοι» ή «σωτήρες» για να υποκλέψουν για άλλη μια φορά την λαϊκή ψήφο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κριτήριο για την ψήφο πρέπει να γίνουν τα λαϊκά συμφέροντα και η εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια ο λαός της περιοχής. Κάλεσε τέλος να μην πέσει κανείς στην παγίδα του «λιγότερου κακού» λογική που πάντα οδηγεί το λαό σε περισσότερα δεινά.
Τέλος το Σάββατο 20 Απριλίου το απόγευμα, έγινε περιοδεία στο Περιβόλι και συζήτηση με κατοίκους του χωριού.
Κέρκυρα 22/04/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ