27 Απρ 2019

Νέο ρεκόρ από το Νικολόπουλο: Πήγε σε 18 λιτανείες Επιτάφιων στην Πάτρα…

Οι κακές γλώσσες λένε πως έχει μια μηχανή κι ένα φωτογράφο, πηγαίνουν μαζί σε κάθε εκδήλωση, και ποζάρει μπροστά στο φακό, σε ρόλο μαϊντανού, για να παίξουν την επόμενη μέρα τη μούρη του οι εφημερίδες, με το αζημίωτο φυσικά -λεφτά υπάρχουν. Μόνο που χτες φαίνεται να το παράκανε, πηγαίνοντας σε 18 διαφορετικές εκκλησίες και λιτανείες του Επιτάφιου στην πόλη της Πάτρας, δείχνοντας έτσι πόσο καλός χριστιανός είναι. Οι ίδιες κακές γλώσσες σημειώνουν πως ο αριθμός 18 αποτελεί πανορθόδοξο ρεκόρ για το Νικολόπουλο, που δεν πρόκειται να το δει ποτέ στην κάλπη.
Τον έχουμε ικανό σήμερα το βράδυ να ποζάρει και δίπλα σε παιδιά με δυναμιτάκια. Κρίμα μόνο που δε θα μπορεί να σπάσει κάποιο ρεκόρ με ταυτόχρονες παρουσίες σε πολλούς ιερούς ναούς για την Ανάσταση, εκτός κι αν δανειστεί το έλκηθρο του Αι-Βασίλη, για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.
Μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες σας και την Κυριακή του Πάσχα, για να δείτε το Νι-Νι να σπάει αυγά και νέα ρεκόρ κατανάλωσης αρνιών και προσφοράς δωρεάν σανό για τους δημότες της Πάτρας που τον ψηφίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ