-Νάτο πάλι, φάντης μπαστούνι μπροστά μας το Κ.Κ.Ε. ( Και το Π.Α.Μ.Ε.-αυτό κι’ αν πεις- δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του- αντιστέκεται και αντεπιτίθεται) να μας χαλάει τη σούπα.
-Νέα ονόματα-ανήξερα, αδιάφορα, και άγνωστα στην συντριπτική πλειοψηφία του Λαού, μπήκαν αλατοπίπερο ν’ ανακατέψουν την σούπα που σιγοβράζει.
Βέβαια, επί κεφαλής και κορωνίδα των σκανδάλων η ‘Ναβαρτις’. Μέγα πεδίον ανασκόπησης, ανάλυσης και αντιπαράθεσης.
-Πετσίτης-Νατάσα-Αυγητίου. Από που ξεφύτρωσαν, ποιος τους ξέρει; Ποιον ενδιαφέρουν; Απλώς να δέσει η μαγιά, να γίνει πιο πικάντικη.
-Σκάνδαλα ολκής ο ένας-σκευωρία ολκής ο άλλος.
Και για όλα αυτά το πουλί άλλο τυρβάζει. Βλέπεις έχουμε μπροστά μας εκλογές-τριπλές μάλιστα- υπ’ όψιν και χρειάζονται θέματα γαργαλιστικά και προπάντων αποπροσανατολιστικά.
-Κατά τα άλλα δεν τους χωρίζει τίποτα.
Ίδια η στρατηγική τους Ε.Ε και Ν.Α.Τ.Ο. και η χώρα ξέφρενο χωράφι στρωμένο με βάσεις. Τον ίδιο αφέντη υποστηρίζουνε, τον ίδιο μαμωνά του χρήματος και του κέρδους υπηρετούνε!
……………….
Και να σου το Κ.Κ.Ε. που επιμένει στις δικές του πολιτικές , τις δικές του αλήθειες, σε ότι αφορά τα συμφέροντα των φτωχικών λαϊκών τάξεων του Λαού. Και να σου το Κ.Κ.Ε. που τους χαλάει τη σούπα.

Τα σκάνδαλα , τα διαπλεκόμενα, η διαφθορά, η προβοκάτσια, η προπαγάνδα, τα ναρκωτικά, η ανεργία, η εγκληματικότητα, η λασπολογία, η υποκρισία, οι υποσχέσεις, το ψέμα, η υποταγή και άλλα πολλά!
Ένας αχταρμάς, μια ζύμη στον κορβανά, αλισβερίσια, δολοπλοκίες, ίνγκριτες στο καζάνι της εξουσίας.
Τσαρλατάνοι και παγοπόντηδες κρατάνε την κουτάλα. Μεγαλόσχημοι κράχτες και μιζαδόροι αλληλουποβλέπονται, αλληλουπονομεύονται, αλληλοληγουρεύονται κι ανοίγει η όρεξη τους!
………………
Η σούπα σιγοβράζει.! Αλατοπίπερα εκατομμυρίων αφρίζουν κι αρπακτικά κοράκια γλύφουνε τη χρυσή κουτάλα.

Προσκυνητάδες και ραγιάδες κρατάνε τα μπόσικα και ερίζουν παίζοντας στα ζάρια τα ιμάτια του Λαού. Έναν Λαό που τον θέλουνε στην πάντα. Στην άκρη! Κόφτε του τα πόδια. Αλυσοδέστε του τα χέρια, σφραγίστε του τα μάτια, κλείστε του τ’ αυτιά, βουλώστε του το στόμα, φράξετε του την ανάσα.
Να μην ακούει, να μην μιλά, να μην βλέπει, να μην σκέφτεται! Ανοίχτε τις φυλακές, στείλτε τον στα βουνά, στα ξερονήσια, καταργήστε του την ασυλία. Το Λαϊκό κίνημα στην άκρη. Οι εργαζόμενοι στην άκρη. Το Κ.Κ.Ε. που τους στηρίζει στην άκρη. Χαλάει την σούπα, χαλάει την μαγιά!
………………
Όλα αυτά, τα παραπάνω, εμάς τον εχθρό Λαό λίγο μας ενδιαφέρουν. Αυτός οδηγεί την κούρσα στην δική του εξουσία.

Και να είστε βέβαιοι, πως πάντα θα τους χαλάει την σούπα, για το καλό της Εργατικής Τάξης, της Πατρίδας, για το καλό της Ανθρωπότητας!!!