23 Ιουν 2019

Σύγχρονη και προοδευτική είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ σήμερα



Στις εκλογές της 7ης Ιούλη, οι νέοι καλούνται ξεπερνώντας την απογοήτευση και την ηττοπάθεια να ψηφίσουν με κριτήριο τις ανάγκες και τα όνειρα για τη ζωή τους.
Μιλώντας με φοιτητές και νέους εργαζόμενους, πολλές φορές ακούς: Γιατί να πάω να ψηφίσω, αφού όλοι ίδιοι είναι; Έτσι κι αλλιώς ότι και να ψηφίσουμε η πολιτική της ΕΕ και των δανειστών θα εφαρμοστεί κ.α.
Η αποχή όμως δεν αποτελεί λύση, δεν αποτελεί επιλογή , δεν είναι φωνή.  Από τις 8 Ιούλη πρέπει να ακούγεται πιο δυνατά η φωνή που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της νεολαίας, να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη Βουλή.
Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, καλεί τους νέους να μην μείνουν θεατές στις αποφάσεις που παίρνονται για τη ζωή τους! Ζούμε τα ίδια προβλήματα, έχουμε τις ίδιες αγωνίες με τους συμμαθητές, τους συμφοιτητές μας, τους συναδέλφους μας στη δουλειά. Στις Βουλευτικές εκλογές, στις 7 Ιούλη, θα βγούμε κερδισμένοι δυναμώνοντας τον πραγματικό αντίπαλο του συστήματος. Ψηφίζουμε ανατρεπτικά! Ψηφίζουμε ΚΚΕ! Γιατί σήμερα, η συμπόρευση με το ΚΚΕ είναι η μόνη σύγχρονη και προοδευτική επιλογή.
Δεν είναι σύγχρονη και προοδευτική η εμπλοκή στα σφαγεία του ΝΑΤΟ, η εφαρμογή της βάρβαρης πολιτικής της ΕΕ, η εξυπηρέτηση των στόχων των καπιταλιστών.
Δεν είναι σύγχρονη και προοδευτική ούτε η μερική απασχόληση, η ετεροαπασχόληση, η εργασιακή περιπλάνηση από τη μια δουλειά στην άλλη, που ζει η νεολαία στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των προκατόχων του, ούτε η 7ήμερη εργασία που φέρνει η ΝΔ, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύγχρονο είναι το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα για όλους, στόχος πάλης του ΚΚΕ και του ταξικού κινήματος.
Σύγχρονο και προοδευτικό είναι το σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει.
Σύγχρονο και προοδευτικό σήμερα είναι ο αθλητισμός κι ο πολιτισμός να μην είναι πανάκριβα εμπορεύματα.
Σύγχρονο και προοδευτικό σήμερα είναι να αγωνίζεσαι για τη ζωή που σου αξίζει και να μην συμβιβάζεσαι με τη φτώχεια, την ανεργία, την απογοήτευση και τα ναρκωτικά.
Σύγχρονη και προοδευτική σήμερα είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, για να δυναμώσει η δράση που θα απομονώσει τη Χρυσή Αυγή σε κάθε χώρο, σχολείο, γειτονιά. Να πεταχτούν εκτός Βουλής οι ναζί!
Δρούμε σαν ένας άνθρωπος με τους χιλιάδες φοιτητές και μαθητές, τους νέους εργαζόμενους που ψήφισαν ΚΚΕ για πρώτη φορά. Μπορούμε να πείσουμε ακόμα περισσότερους. Αυτό κάνουμε ως τις 7 Ιούλη.
ΚΚΕ: η ψήφος που μετράει!
Μαριλένα Σαϊτά
Υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ