1 Ιουλ 2019

Όσοι αισθάνονται τενεκέδες ας ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ


Το απίστευτα προκλητικό και εμετικό προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που παρουσιάζει τους ψηφοφόρους ως τενεκέδες οι οποίοι πρέπει να βγάλουν την ετικέτα του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουν αυτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κάνει τον γύρο των τηλεοπτικών καναλιών και του διαδικτύου.

Το προεκλογικό ΣΠΟΤ του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει τον κόσμο σαν τενεκέ έτοιμο να γεμίσει από τις υποσχέσεις, τα ψέματα και τις απάτες του οποιουδήποτε.

Έτσι το ΠΑΣΟΚ ζητάει από τους τενεκέδες – ψηφοφόρους, να αδειάσουν από τα ψέματα, τις απάτες και τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να γεμίσουν με τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ!!!


Το ΠΑΣΟΚ βροντοφωνάζει στον λαό ότι τον θεωρεί τενεκέ, αλλά γανωμένο κι όχι ξεγάνωτο.

 Όσοι λοιπόν αισθάνονται τενεκέδες ας ψηφίσουν αυτό το άθλιο βρικολακιασμένο τερατούργημα που ζητάει την ψήφο τους αποκαλώντας τενεκέδες, ας ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για να αποδείξουν ότι είναι τενεκέδες και μάλιστα ξεγάνωτοι!!!

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει ψήφους από τενεκέδες!!! 
Δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο αυτό... 
Στη χώρα που ο λαός ψηφίζει τον Λεβέντη, τον Βελόπουλο, τον Καμμένο, τον Θεοδωράκη, τον Μιχαλολιάκο, τον Βαρουφάκη, την Κωνσταντοπούλου, τον Λαφαζάνη και άλλους παρόμοιους, γιατί το ΠΑΣΟΚ να μην τον προκαλεί αποκαλώντας τον τενεκέ και ζητώντας την ψήφο του;!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ