3 Ιουλ 2019

Ρίξτο...




Της Κάλι Καρά

Τώρα ξέρεις, μετά από τόσες δεκαετίες, που έφτανες στην κάλπη και επέλεγες το μικρότερο κακό και σου έβγαινε μεγαλύτερο.

Τώρα ξέρεις ποιοι σε παραμύθιαζαν με τα «λόγια τα μεγάλα», τα «αριστερά» και τα «αριστεροδέξια», που τους ψήφισες και τελικά την επόμενη των εκλογών έψαχνες να βρεις που πήγε η ψήφος σου. Τα κόμματα «μιας χρήσης», που σε έπεισαν ότι θα σου λύσουν τα προβλήματα και τα βάσανά σου , την επομένη των εκλογών έγιναν τσόντα για την δημιουργία κυβέρνησης για να μην μείνει η χώρα «ακυβέρνητη» με αυτούς που έβριζαν την προηγούμενη μέρα, σκίζοντας τα ιμάτιά τους ότι τους χωρίζει πολιτική άβυσσος.

Τώρα ξέρεις, ότι τα μνημόνια δεν σκίζονται, δεν διορθώνονται, είναι εδώ και θα είναι εδώ, μαζί με τους εκατοντάδας μνημονιακούς νόμους, μέχρι το 2060.


Άνοιξε τον πολιτικό χάρτη μπροστά σου, αξιολόγησε τα κόμματα που ζητούν την ψήφο σου. Τέσσερα μνημονιακά - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, το κόμμα του Βαρουφάκη - ένα φασιστικό η «Χρυσή Αυγή» και ένα light φασιστικό, το κόμμα του Βελόπουλου. Ποιο κόμμα είναι απέναντι από όλους αυτούς, ώστε να εξασφαλιστεί η πραγματική-λαϊκή αντιπολίτευση, που μέσα και έξω από την Βουλή εγγυάται με την εκατοντάχρονη πορεία του, ότι θα είναι δίπλα σου, υπερασπίζοντας όλα όσα σου ανήκουν, αφού εσύ παράγεις τον πλούτο, πλούτο που στοιβάζουν οι ολιγάρχες στα σεντούκια τους;

Το ΚΚΕ θα κάνει τη διαφορά, γιατί θα βρεθεί απέναντι από την όποια επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι εχθρική για τον λαό, για εσένα και τα παιδιά σου.
Το ΚΚΕ θα παλέψει και την επόμενη μέρα για να απεμπλακεί η χώρα από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που βάζουν τον λαό και την οικογένειά σου σε απρόβλεπτες περιπέτειες.

«Κάνε ταμείο» από την μέχρι τώρα ζωή σου, λογάριασε πόσο υπεύθυνος/η θα είσαι για το μέλλον των παιδιών σου.

Ξέρεις ότι μετά την «απομάκρυνση από την κάλπη κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται», όσο ...«κοψοχέρης» και αν δηλώνεις.

Ρίξτο, λοιπόν εκεί που θα πιάσει τόπο για τις σημερινές διεκδικήσεις σου και θα ανοίξει ο δρόμος για την οριστική απαλλαγή σου από τις βδέλλες που σου πίνουν τον ιδρώτα και το αίμα σου.

ΚΚΕ ισχυρό. Η δύναμή σου την επόμενη μέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ