4 Αυγ 2019

10 νεκροί σε δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Οχάιο



Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, και τουλάχιστον 16 τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε 24 ώρες από το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας και τα αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν και δεύτερο περιστατικό επίθεσης ενόπλου, αυτή τη φορά στο Οχάιο.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα άγνωστος άνοιξε πυρ στην East 5th Street σε ένα μπαρ που ονομάζεται «Ned Pepper». 
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα με τις πρώτες πληροφορίες των Αμερικανικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 7 νεκρού και 24 τραυματίες.
Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάποιοι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.Chad Baker@ChadBlue83
Ενσωματωμένο βίντεοHere's a three-part Facebook video from the scene of a shooting that happened in the Dayton, Ohio Oregon district. Video taken by Dougie 
Τέξας: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε επίθεση στο Ελ Πάσο
Τουλάχιστον 20 άτομα έχασαν την ζωή τους και άλλα 26 τραυματίστηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο Ελ Πάσο του Τέξας, όταν ένας νεαρός 21 ετών, οπλισμένος με Καλάσνικοφ, εισέβαλε σε ένα κατάστημα της αλυσσίδας Walmart και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.
Ο δράστης, Πάτρικ Κρούσιους, από την πόλη Αλεν του Τέξας, η οποία βρίσκεται κοντά στο Ντάλλας και απέχει 650 μίλια από το Ελ Πάσο, παραδώθηκε στην Αστυνομία μετά την επίθεση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κίνητρό του ήταν ”η Ισπανική εισβολή στο Τέξας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ