Αμαζόνιος. Δεν είναι η ωτιά. Είναι ο Καπιταλισμός. Αν δεν αποφασίσουμε να κάψουμε τις αγορές, θα καιγόμαστε εμείς και τα δάση.
***
Παρέμβαση Τσίπρα για τον Αμαζόνιο. Εδώ θα μου πεις πήρε θέση και ο Σάκης Ρουβάς, ναι για τον εκλεκτό της Μαριάννας λέω, και μη ρωτήσετε ποιας Μαριάννας.
***
Υποκριτικός  καβγάς ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Αμαζόνιο. Αυτών δηλαδή που άφησαν τη χώρα στο έλεος της φωτιάς και των καιρικών φαινομένων.
***
Για τις μεγάλες περιβαλλοντικές καταστροφές που κόστισαν ανθρώπινες ζωές όπως η πυρκαγιά στο Μάτι, την Πελοπόννησο, ή την Εύβοια ή τις πλημμύρες στη Μάνδρα, στην Κρήτη κλπ κουβέντα. Τι να πουν Δικό τους έργο είναι.
***
Κάλπικη  και η ”ευαισθησία” των G7 πρωτοστατούντος το Μακρόν.  «την ενεργοποίηση της αντιλαϊκής συμφωνίας ΕΕ – Mercosur, για την οποία τα γαλλικά μονοπώλια διεκδικούν μεγαλύτερα μερίδια από τους ανταγωνιστές τους. Το ίδιο κάλπικη είναι και η ”ευαισθησία” των κυβερνήσεων του G7, όπου οι μεταξύ τους αντιθέσεις εκτός των άλλων αφορούν και την εκμετάλλευση του Αμαζονίου, η οποία αποτελεί μήλον της έριδος για τους μεγάλους ομίλους».
***
Ο Ιάσων Πιπίνης σύμβουλος του του πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής. Απολύτως λογικό.
***
Τι εστί Ιάσων Πιπίνης; Ο «παραγωγός» όλων των fake news σε σχέση με τη Βενεζουέλα και το νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρό της Νικολάς Μαδούρο.
***
«Κύριε Γκουαϊδό, ποιος είναι ο νόμιμος πρόεδρος αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα;», η ερώτηση Πιπίνη στον ακροδεξιό πραξικοπηματία Χουάν Γκουαϊδό.
***
Όπως απολύτως λογική και η τοποθέτηση διοικητή 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, δηλαδή της μεγαλύτερης υγειονομικής περιφέρειας της χώρας με 30 νοσοκομεία στην ευθύνη της, τον πρώην διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Π. Στάθη.
***
Με τόσα κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας στα νοσοκομεία  θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Δημόσιας Υγείας και Τάξης
***
Χυδαίος αντικομμουνισμός από την ΕΕ με αφορμή την 23η Αυγούστου και την ανιστόρητη και επικίνδυνη εξίσωση φασισμού – κομμουνισμού με τα πανηγύρια για την ανατροπή του σοσιαλισμού.
***