30 Αυγ 2019

Το Κ*ΒΟΞ καλεί σε συγκέντρωση σήμερα και σε πορεία αύριο

Μετά την απρόκλητη χθεσινή επίθεση των δυνάμεων καταστολής, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, τον εκφοβισμό πολλών ατόμων και τις αναίτιες προσαγωγές, το Κ*ΒΟΞ (Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο) έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
Χθες το βράδυ δεχτήκαμε επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής. Συγκεκριμένα καθώς περνούσαν έξω από τον χώρο της κατάληψης, άρχισαν να μας προκαλούν και να μας βρίζουν, ενώ μετά μας επιτέθηκαν σημαδεύοντας με τα γκλομπ τους μόνο κεφάλια.
Από την επίθεση των ΜΑΤ υπήρξαν τραυματίες, κάποιοι πιο σοβαρά, οι οποίοι χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι. Οι σύντροφοι που βρίσκονταν εντός του χώρου απέτρεψαν την εισβολή των μπάτσων, δίνοντας μάχη σώμα με σώμα στην είσοδο.
Την ώρα που οπισθοχωρούσαν τα ΜΑΤ, έριξαν δακρυγόνα μέσα στο Κ*ΒΟΞ. Κάτι που αποτελεί απόπειρα δολοφονίας, καθώς ο χώρος είναι κλειστός και εκείνη την ώρα ήταν γεμάτος από κόσμο.
Να σημειωθεί ότι από εχθές η Πλατεία Εξαρχείων είναι γεμάτη από ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες.
Καλούμε σε συγκέντρωση στο Κ*ΒΟΞ στην Πλατεία Εξαρχείων, σήμερα 30/8/2019 στις 20:00.
Όλοι στην πορεία αύριο 31/8/2019 στις 12:00, Πλατεία Εξαρχείων.
No Pasarán!
Κ*ΒΟΞ (Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ