19 Φεβ 2020

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς είδε η ...«Αυγή»!



«Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι πολίτες, αφού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής». Αυτό αναφέρει δημοσίευμα  - όχι κάποιου εμφανώς φιλοκυβερνητικού σάιτ όπως θα υποθέσατε πχ Σκάϊ – αλλά η ιστοσελίδα της Αυγής!
Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα  διεκδικούν το δικαίωμά τους στην Κοινωνική Ασφάλιση, δημόσια και καθολική για όλους, η «αριστερή» κατά τα άλλα ιστοσελίδα της «Αυγής», υιοθέτησε την προπαγάνδα της κυβέρνησης της ΝΔ, περί ταλαιπωρίας των πολιτών, προσφέροντας το απαραίτητο άλλοθι για την επίθεση στους απεργούς.

Μάλιστα, η αναπαραγωγή αυτής της προπαγάνδας που στοχεύει και στον κοινωνικό αυτοματισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όταν είναι στα σκαριά το διαβόητο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις που αποτελεί ένα νομοσχέδιο καταστολής, αυθαιρεσίας, ποινικοποίησης και προβοκάτσιας, που φτάνει να παραβιάζει ακόμη κι αυτές τις διατάξεις του σημερινού Συντάγματος.
Κι αναρωτιέται κανείς, πόση διαφορά έχει η Αυγή από το Σκάϊ, που στο όνομα της «ενημέρωσης» και των συμφερόντων της αστικής τάξης που υπηρετούν,  δυσφημίζουν τους λαϊκούς αγώνες,  παραβλέπουν τους χιλιάδες απεργούς σε όλη τη χώρα, αποσιωπούν το δίκαιο των αιτημάτων τους και τελικά  υπερασπίζονται το νέο νομοθετικό έκτρωμα «Κατρούγκαλου – Βρούτση». Απολύτως καμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ