14 Μαρ 2020

Τα μυαλά σε καραντίνα...



Αισχρές συκοφαντίες από τον εικονιζόμενο παραπλεύρως Μανόλη Καψή κατά του ΚΚΕ για τον κορονοϊό



Για κάποιους ο ιός του αντικομμουνισμού είναι χρόνιος κι όταν συνδυάζεται με τη συκοφαντία τα αποτελέσματά του είναι εξοργιστικά και τραγελαφικά συνάμα. 
Τρανό παράδειγμα ο Μανόλης Καψής, που, ευρισκόμενος σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, βλέπει “καθημερινά διαδηλώσεις του ΚΚΕ”, κι αναρωτιέται “αν δεν πιάνει ο ιός όσους έχουν επαναστατική ιδεολογία”. 

Η πραγματικότητα είναι φυσικά ότι εδώ και μέρες το ΚΚΕ έχει ανακοινώσει την αναστολή όλων των κομματικών δραστηριοτήτων, βάζοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία του λαού.

Ο Καψής ως δημοσιογράφος είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτε από αυτή την είδηση, αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, θα όφειλε να το ψάξει πριν παραθέσει την εξυπνάδα του στα σόσιαλ.


Όση ώρα γράφονταν αυτές οι γραμμές, παρά τις επισημάνσεις από σχολιαστές για το ποινικά κολάσιμο της ανάρτησης, αυτή παρέμενε στη θέση της, στο λογική του πες – πες κάτι θα μείνει. Μάλιστα την αθλιότητα έσπευσε να αναπαραγάγει και η βουλευτής του Μέρα25, Μαρία Απατζίδη.


Η κα @ApatzidiM, βουλευτής του @mera25_gr υιοθετεί τις βρωμιες του Μ. Καψή για το ΚΚΕ βαφτίζοντας "διαδήλωση" 20 άτομα από σωματεία που πήγαν στο υπουργείο για να διαμαρτυρηθούν για το προγκρόμ εναντίον των εργαζομένων με αφορμή τον κορωνοϊό!



View image on Twitter



Οι κονδυλοφόροι και τα τσιράκια των αστών δείχνουν για άλλη μια φορά ποιες είναι οι προτεραιότητές τους, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, ξεχνώντας ότι οι κομμουνιστές έχουν ανοσία στη λάσπη εδώ και πάνω από έναν αιώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ